Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Madalin Dirla scrie:Pana acum cateva luni toti stelisti care posteaza pe aici erau dati pe silent,cum a batut si steaua 3 meciuri si un meciau inceput sa prinda glas,intr-un fel va inteleg,dupa 7 ani de seceta profitati la maxim,cum apare un nor pe cer puneti pelerina de ploaie pe voi
![]()
![]()
![]()
comparativ cu 12 ani de cand va pregatiti de UCL ??? Ma uit in josul clasamentului si nu va vad, ma uit in EL si nu va vad luptand pt calificari, unde dreak sunteti de 12 ani ? sau mai bine zis de 22 de ani ? de aroganta suntem satui, vrem fapte pt voi, pt suporteri si pt tara...deja v-am filozofat si imi cer scuze ca va cer prea mult. Rusine inca o data.GClaudiu scrie:7 sunt?![]()
Mi s-au parut un secol intreg
![]()
![]()
Privitul la TV e mai reconfortant si nici nu implica cheltuieli nejustificate cu deplasari si cazari inutile performantei.Cristi Chiritoi scrie:comparativ cu 12 ani de cand va pregatiti de UCL ??? Ma uit in josul clasamentului si nu va vad, ma uit in EL si nu va vad luptand pt calificari, unde dreak sunteti de 12 ani ? sau mai bine zis de 22 de ani ? de aroganta suntem satui, vrem fapte pt voi, pt suporteri si pt tara...deja v-am filozofat si imi cer scuze ca va cer prea mult. Rusine inca o data.GClaudiu scrie:7 sunt?![]()
![]()
![]()
Concurs: premiu 2 bilete la derbyCristi Chiritoi scrie:comparativ cu 12 ani de cand va pregatiti de UCL ??? Ma uit in josul clasamentului si nu va vad, ma uit in EL si nu va vad luptand pt calificari, unde dreak sunteti de 12 ani ? sau mai bine zis de 22 de ani ? de aroganta suntem satui, vrem fapte pt voi, pt suporteri si pt tara...deja v-am filozofat si imi cer scuze ca va cer prea mult. Rusine inca o data.GClaudiu scrie:7 sunt?![]()
![]()
![]()
PISOIULDan Badarcea scrie:Concurs: premiu 2 bilete la derbyCristi Chiritoi scrie:comparativ cu 12 ani de cand va pregatiti de UCL ??? Ma uit in josul clasamentului si nu va vad, ma uit in EL si nu va vad luptand pt calificari, unde dreak sunteti de 12 ani ? sau mai bine zis de 22 de ani ? de aroganta suntem satui, vrem fapte pt voi, pt suporteri si pt tara...deja v-am filozofat si imi cer scuze ca va cer prea mult. Rusine inca o data.GClaudiu scrie:7 sunt?![]()
![]()
![]()
![]()
Completati literele lipsa ale cuvantului din vechea zicala romaneasca:
Cainele moare de drum lung,si P.....L de grija altuia
Dan Badarcea scrie:Concurs: premiu 2 bilete la derbyCristi Chiritoi scrie:comparativ cu 12 ani de cand va pregatiti de UCL ??? Ma uit in josul clasamentului si nu va vad, ma uit in EL si nu va vad luptand pt calificari, unde dreak sunteti de 12 ani ? sau mai bine zis de 22 de ani ? de aroganta suntem satui, vrem fapte pt voi, pt suporteri si pt tara...deja v-am filozofat si imi cer scuze ca va cer prea mult. Rusine inca o data.GClaudiu scrie:7 sunt?![]()
![]()
![]()
![]()
GClaudiu scrie:Dan Badarcea scrie:
Concurs: premiu 2 bilete la derby![]()
P ROSTU L
Bravo. Cere-i lu` Nentu Dan biletele![]()
![]()
.
![]()
Daca va batem, o sa mai zica Jiji " Pai sa ma bata pe mine Dinamo? Nu ca n-ar fii prima data, dar acum cand eram ca Barcelona, asta e, la iarna vor pleca 11 titulari si 15 rezerve"