Livada-Oradea

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
markel
Puncte: 0

Mesaj de markel »

Fir intins. :wink:

Jujak

Mesaj de Jujak »

cipibm scrie:Plec vineri.
Asteptam vesti bune de la tine :wink: Fir intins :wink:

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

atentie. pe aceasta balta pescuitul crapului se face doar in sistem catch & release ! am facut aceasta completare ca sa nu bateti drumul de pomana pana la oradea..

Jujak

Mesaj de Jujak »

iliutza scrie:atentie. pe aceasta balta pescuitul crapului se face doar in sistem catch & release ! am facut aceasta completare ca sa nu bateti drumul de pomana pana la oradea..
Ce baiat bun ILIUTA asta :!: Crezi ca avem ciunga-n par :?: Evident k cath & release, :!: Doar nu o fii [ BLOND ] , patronul de acolo sa lase bucatii de 10-15 kg sa-i plece din balta :shock: Oricum , 10x , pt. informatie :wink:

cipibm

Mesaj de cipibm »

Patronul chiar e"blond"!In rest super balta,super paznici,super partida.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Stai linistit Cipri, patronul va primi pe balta doar pescari care au ceva doveditoar ca sunt membrii APCR sau au recomandarea mea scrisa(sau telefonic). M-am gandit si eu ca pe balta pot navali "pustiitorii " de balti si l-am avertizat din timp !
Apropo, tu ai luat ceva la portbagaj ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cipibm

Mesaj de cipibm »

Pe paznic.

Jujak

Mesaj de Jujak »

cipibm scrie:Patronul chiar e"blond"!In rest super balta,super paznici,super partida.
Adika :!: :?: fii mai explicit . Nu merem acolo sa ciocanim , nici pe patron nici pe paznici . Merem sa prindem CRAPII. si tenii daca au asa ceva in balta :wink: . Deci , cu ce capturii te poti lauda :?:

Jujak

Mesaj de Jujak »

Vladut Mateianu scrie:Stai linistit Cipri, patronul va primi pe balta doar pescari care au ceva doveditoar ca sunt membrii APCR sau au recomandarea mea scrisa(sau telefonic). M-am gandit si eu ca pe balta pot navali "pustiitorii " de balti si l-am avertizat din timp !
Apropo, tu ai luat ceva la portbagaj ? :roll:
[pustiitorii de baltii ] :lol: :lol: :lol: , de unde le scotii mai nene mai :?: :D :lol: :lol: :lol: . Stai linistit BOSS, nu am cazut chiar asa rau din pat cind eream mik ,sa bat drumul pina acolo. Am eu unde sa trag de crapii :wink: . P.S. Felicitarii pt. noo 1. de la TANCABESTI :wink: . tie si lu varu Andrei. :wink:

BogdanPopa

Mesaj de BogdanPopa »

Daca nu ar furaja balta asta,ar fi cea mai tare balta din vestul tzarii :( !
Crap daca nu prind crap:))

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”