bancuri

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
doru_croc
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: bancuri

Mesaj de doru_croc »

Un domn foarte bine imbracat, cu o pasarica pe umar intra in restaurant
Vine chelnerul si il intreaba ce doreste?
O ciorba pentru mine si 2 ciorbe pentru pasarica mea, o friptura pentru mine si 2 cotlete pentru pasarica mea, o baterie de vin pentru mine si 1 sticla de Gin pentru pasarica mea iar la desert, clatite cu ciocolata pentru mine si 2 Kg de inghetata pentru pasarica mea ...
Chelnerul se duce la seful de sala si spune:
"Shefu' ..am un nebun care a comandat ...."
Sheful de sala se duce, la client, spune ca chelnerul nu a inteles bine si mai ia o data ... aceeasi comanda.
I se aduc domnului cele comandate si dupa jumatate de ora domnul cheama chelnerul sa plateasca ....
Totul era mancat si farfuriile goale.
Domnul plateste, iar chelnerul isi cere scuze si intreaba:
- Nu va suparati, dar ... ce e cu pasarica asta a Dumneavoastra?
Domnul zambeste si ii spune: eu sunt pescar ...
Si ? intreaba chelnerul
.. Pai am prins pestisorul de aur si a spus ca imi indeplineste 3 dorinte daca ii dau drumul.
Prima dorinta a fost sa fiu foarte bogat ... si sunt
A doua dorinta a fost sa fiu un barbat foarte frumos si potent si ... sunt
Si a treia dorinta a fost sa am permanent langa mine o "pasarica" miica, miica si nesatula
SI UITE CE A INTELES PROSTUL ALA DE PESTE !!!!!!!!!!
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Un tip in autobuz, se gandea:
'Sefu nesimtit, colegii de tot rahatul, prietenii niste ratati, nevasta curva...'
In spatele lui cu un carnetel, ingerul pazitor isi noteaza si se gandeste:
'Ce dorinte ciudate. In fiecare zi la fel, dar ce pot face eu?
Dorinta- i dorinta!
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Un bărbat în celulă, acuzat de viol, îşi mustră penisul:
- Vezi, măi Georgică, unde te-am băgat eu şi unde m-ai băgat tu!

La NASA soseste un OZN acoperit complet cu aur. Din el coboara un extraterestru mic, verde, dar cu antenele din aur. Este luat la intrebari, cercetat:
- De unde vii tu?
- De pe Marte.
- Si toti aveti acolo farfurii zburatoare din aur?
- Da.
- Si toti aveti acolo antene din aur?
La care extraterestrul:
- Numai noi, tiganii….

In pauza unui meci de box pugilistul isi intreaba antrenorul:
- Cum stau?
Antrenorul raspunde:
- Daca il omori, faci egal!!

Un enorias ii zice alarmat predicatorului:
- In timpul predicii de azi mi-au furat portofelul si ceasul!
- Aleluia! In sfarsit ii atragem pe pacatosi!

Bula primeste de la soacra-sa de Craciun doua cravate. Pentru a-i face impresie buna isi pune una la gat. Soacra vazandu-l ii zice acru:
- Si cealalta!? Cealalta nu-ti place?…

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

:lol: :lol: :lol:
Fişiere ataşate
image003.jpg
image003.jpg (47.88 KiB) Vizualizat de 746 ori

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

ORDONANȚA DE URGENȚĂ La facerea lumii, Dumnezeu, pentru a-i ajuta pe oameni să prospere, a hotărât să dea printr-o "Lege Divină" fiecărei nații câte două virtuți.
Astfel, El i-a făcut : - pe elvețieni - ordonați și respectuoși față de legi; - pe nemți - disciplinați și raționali;
- pe englezi - perseverenți și studioși; - pe japonezi - muncitori și răbdători; - pe unguri - hotărâți și buni meseriași; - pe francezi - culți și rafinați; - pe spanioli - veseli și ospitalieri... ș.a.m.d.
Când a ajuns la români, I-a spus îngerului consilier care își nota: - românii vor fi inteligenți, cinstiți și buni politicieni...
După ce a publicat-o în "Monitorul Celest", îngerul a remarcat: - Doamne, ai dat tuturor popoarelor câte două virtuți, iar românilor, trei. Oare, în acest fel, nu cumva ei îi vor depăși și exploata pe toți ceilalți ? - Aoleu, așa e ! Ai dreptate ! Atunci, să revenim cu o "Ordonanță de urgență":
"Pentru ca virtuțile Dumnezeiești, odată acordate, nu se mai pot lua înapoi, precizez că nimeni nu va putea avea și folosi mai mult de două virtuți în același timp!"
Și astfel, se explică de ce românii... - care sunt inteligenți și cinstiți, în nici un caz nu fac politică; - cei care sunt cinstiți și fac politică, în mod sigur nu sunt inteligenti; - cei care fac politică și sunt inteligenți categoric nu sunt cinstiți.

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Jurnalistul înflăcărat , încercând să descopere pasiunile truditorilor patriei , ajunge la o stână izolată , în creştet de munte .
- Bace , ce pasiune ai mata ? Cu ce îţi mai îmbunezi şederea departe de lume ?
- N'apoi dom'le dragă , mie îmi place să fumiez !
- Şi puteţi fuma în creştet de munte cu toate treburile pe care le aveţi de făcut ?
- Da' bine că nu ! Doară când ploauă mi se stinje ţîgara , că altfel îi tare fain să şezi la o ţîgară şi să priveşti mioarele .
- Da' alte pasiuni mai ai bace ?
- N'apoi dom'le dragă , mie îmi place mult şi pi*da ! Îi aşa de faină de m-aş arunca cu tătu' în ea , numai capu' mi l-aş lăsa afară .
- Dar de ce bace ?
- N'apoi dom'le dragă , ca să fumiez !

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Leului i s-a facut lene sa tot vaneze si porunceste tuturor animaleor
sa ii aduca de mancare zilnic.

Cine nu se supune sau nu aduce ceva pe placul leului va fi batut cu
organul sexual al leului pe spate.
A doua zi vine ursul cu un porc. Leul satisfacut il lauda.
Vine si vulpea cu o gaina, leul fiind satisfacut si de data asta.
Iepurasul, neavand cum sa vaneze, ii aduce un morcov.
Leul, suparat, il bate pe spate cu organul sau viguros.
- Tu nu stii ca nu mananc decat carne?
Pleaca suparat iepurasul, dar dupa cativa pasi se opreste si incepe sa rada.
- Bine ba iepurasule, eu te bat si tu razi? De ce razi ma ?
Iepurasul radea in continuare de se tinea cu mainile de burta si
printre hohote ii zice leului:
- Vine ariciul cu 2 mere!...
"Keep it simple!"

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Cand viata devine grea, cand tristetea iti umple inima, cand lacrimile iti inunda ochii, cauta-ma!........
VAND BATISTE !!!

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

-Domnule doctor, impotenţa te ia aşa, deodată?
-Nu, mai întâi te lasă să te faci de râs de vreo 2-3 ori.

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

O femeie a apelat la un doctor în chirurgie plastică să-i reducă dimensiunile buzelor vaginale deoarece sunt prea mari şi fâlfâitoare. De ruşine, a insistat ca operaţia sa fie ţinută secreta, medicul fiind de acord. După operaţie, trezindu-se din anestezie, a găsit trei trandafiri aşezaţi cu grijă pe noptieră. Indignată, şi-a sunat imediat medicul:
- Parcă v-am rugat să nu spuneţi nimănui despre operaţia mea!
Medicul i-a spus că a îndeplinit întocmai dorinţa ei de confidenţialitate şi că primul trandafir e de la el:
- M-a întristat gândul ca treceţi prin asta de una singura…
- Iar al doilea trandafir?
- Al doilea trandafir e de la asistenta mea. Din simpatie, pentru că şi ea a suferit aceasta procedura cu ceva timp în urmă.
- Dar al treilea trandafir?
- Al treilea e de la un domn de la secţia de arşi de deasupra. A vrut să vă mulţumească pentru noile lui urechi.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”