Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
ai mai pescuit pe acolo ?Vladut Mateianu scrie:Chiar te rog !
Plec marti acolo cu cortul si nu stiu unde sa ma asez ! Am informatii ca se prind crapi mari pe acolo !
da. chiar si anul acesta. recomand bratul chilia pescarilor de crap (obligatoriu din barca insa !) tine crap si somn mare ! (colegul a luat de 17 si 18 kg !!!). mai greu cu campatul, dar se rezolva...Sakal scrie:ai mai pescuit pe acolo ?Vladut Mateianu scrie:Chiar te rog !
Plec marti acolo cu cortul si nu stiu unde sa ma asez ! Am informatii ca se prind crapi mari pe acolo !
De la cherhanaua veche , o iei pe dig in sus de sat si la cca 3-4 km , se afla pe marginea apei o ghereta de observatie a ARBDD sau de graniceri .Vladut Mateianu scrie:A pescuit cineva pe acolo ? Puteti sa-mi recomandati niste locuri de crap ?
Mai vin , dar e ok , daca pescuiesti pe babina e taxa de 50 lei/zi , pe chilia nu e nimic , o sa vina PdF si iti ia datele din buletin si atat . Mediu nu m-a bagat in seama . Obligatoriu pescuit din barca si sonar pt gasirea de gropi daca nu stiti locurile .Vladut Mateianu scrie:Mai vin oamenii lui Raduta sa faca talente pe acolo ? Acum ceva timp aveau la figuri in cap de ziceai ca le-a luat ma-sa Delta....