Beheheeeeee,beheheeeeee,beheheeeeeee!!!!!

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Beheheeeeee,beheheeeeee,beheheeeeeee!!!!!

Mesaj de miyagi »

Madalin Dirla scrie:Nu mai vb. de pescuit si fotbal ca si tu esti pe langa fenomene :lol:
cornel.s scrie:
GClaudiu scrie:Mi-a placut rasul acela fals a lui Meme Stoica, care a zis ca noi n-am intrat in careu de doua ori, dar sa avem 2 penalty-uri. In plus, a interzis galeriei dinamoviste sa intre cu : tobe, portavoce, steguletele si coregrafia.

Asta este !
Mei tristule mai intra si pe site-urile de sah sau titirobil. Aici se pescuieste :mrgreen: .
Da mah, da` are cine sa ma duca-n spate :mrgreen: .
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

[quote="Madalin Dirla"]Nu mai vb. de pescuit si fotbal ca si tu esti pe langa fenomene :lol:

Auzi Mada? Da` tu ce-ai facut la novac pa Floarea Popestiului ca de Dinamo nu te mai intreb ? :lol:
Urban culture.

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

Ovidius Constanta

Cristi Chiritoi

Mesaj de Cristi Chiritoi »

M-ai dat pe spate, de parca MM a castigat pe teren. Pe teren va batut echipa Steaua organizata de un antrenor care stie meserie, atata tot. Luati lectii de acolo de unde trebuie si mai uitati-va si in ograda voastra, nu mai zic de seful ...... si borcea butelie.... Nu trebuie sa uitati un singur lucru: am fost mai buni ca voi !!!

Stanescu Mircea

Mesaj de Stanescu Mircea »

Se bea nescafe 3 in 1 pe aici !

Decebalus
Pescar de competitie

Mesaj de Decebalus »

Tare pamfletul :lol:

Cristi Chiritoi scrie:M-ai dat pe spate, de parca MM a castigat pe teren. Pe teren va batut echipa Steaua organizata de un antrenor care stie meserie, atata tot. Luati lectii de acolo de unde trebuie si mai uitati-va si in ograda voastra, nu mai zic de seful homo si borcea butelie...deja sunteti penibili. Nu trebuie sa uitati un singur lucru: am fost mai buni ca voi !!!
Poate organizata de antrenorul belgian Boucart - un fel de Ma­rius Avram cu alergare de lăuză
Nu o sa mai tina mult hegemonia asta norocoasa.......................
SpritZCarp

Cristi Chiritoi

Mesaj de Cristi Chiritoi »

Decebalus scrie:Nu o sa mai tina mult hegemonia asta norocoasa ,o sa vina vremea cand va bubui tumoarea asta plina de puroi numita sTEAUA
pacat ca nu reusiti sa va uitati in groapa voastra sa va vedeti necazurile....altfel era situatia daca castigati voi. Uitati-va in urma cu doi ani cand favorite principale erau CFR si apoi Otelul, la fel s-a intamplat: lumea arunca cu noroi in ei, acuma nu mai sunt favoriti si arunca ei cu noroi, in special CFR. Deci?, despre ce vorbim aici?...........

Decebalus
Pescar de competitie

Mesaj de Decebalus »

Din postul tau de mai devreme reiese ca victoria a fost numai si exclusiv a celor mentionati de tine,ei bine tin sa te contrazic atat eu cat si emisiunile sportive care au difuzat modul haotic in care a arbitrat meciul acest Boucart(arbitru,nu antrenor sau jucator) :wink:
SpritZCarp

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

1)Se pare ca notiunea de suporter nu mai include fair play,echilibru sau corectitudine !Calitatea de "suporter infocat" include fanatism,violenta verbala sau chiar fizica.Tot mai multe persoane considera ca un bun "suporter" :oops: poarta masca,se bate cu oricine,injura,distruge si foloseste "pirotehnice"!Deja cred ca notiunea de "SPORT" este eliminata!
2)Sunt suporter dinamovist de aproximativ 40 de ani si am fost "la bine si la greu" alaturi de echipa!(nu de management)In meciurile internationale am suferit mereu alaturi de orice echipa romaneasca!Am laudat/criticat orice echipa pentru performante sau "mizerii"!
3) Inainte de acest meci opinia mea era :
- Steaua va bate la scor deoarece practica un fotbal mult mai frumos
- la Steaua s-a investit mult,au un lot foarte valoros(pentru Romania) si un antrenor bun
- la Dinamo exista un management infect,un antrenor de 2 bani si se vinde orice jucator la sfarsitul sezonului
4) Concluzii dupa meci :
- Steaua a dominat,dar fara ocazii clare
- Dinamo cu un joc urat,nespectaculos,italian dar sigur
5) Deoarece fotbalul se joaca pe goluri :
- Dinamo trebuia sa beneficieze de minim 2 penaltiuri clare + eliminare la Steaua
- penaltiul Stelei :lol: nu exista
- desi a jucat urat Dinamo castiga clar cu minim 3-1 !!!

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

...unii au avut o seara de duminica extrem de proasta...
Fişiere ataşate
o zi f proasta.JPG
o zi f proasta.JPG (31.03 KiB) Vizualizat de 384 ori
"Keep it simple!"

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”