Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Te-a luat frica olandezule?RSC scrie:asta nu are mai mult de 15 ani...
....................p[/i]
Georgica,tocmai pe asta micu l-ai găsit?...................gor965 scrie:Decebalus scrie:Ai un pm
Asta nu face parte din zona mesagerie -..............................Dan Badarcea scrie: Te-a luat frica olandezule?))))). Nu e frumos sa desconspiri mesageria privată
Nu stiu cat e de mic............! Inteleg ca e o zona a forumului in care lumea poate posta orice, dar ne referim la postari decente pe orice subiect, nu la injurii si jigniri gratuite !Dan Badarcea scrie:Georgica,tocmai pe asta micu l-ai găsit?.....................gor965 scrie:Ptr. mizeriile scrie mai inainte, astept niste scuze publice !Decebalus scrie:Ai un pm
Nu cred ca a mai scris cineva atat de urat pe acest topic cum ai scris tu !......................................Decebalus scrie:Sa mai discutat " de-an........." George si se va mai discuta pe alte topicuri si nu ai luat foc asa,editeaza daca ti se pare deplasat
Am dat reply cu scuze ,binenteles ca l-ai sters,nu-i frumos
Faptele mele mi le asum
Spor la editat
Bah mai ejti si........ aiurea.......................... Dai nastere la scandal si dup-aia o dai cotita. Nu-i frumos colegu`! Nu-i frumosDecebalus scrie:Sa mai discutat " de-an......" George si se va mai discuta pe alte topicuri si nu ai luat foc asa,editeaza daca ti se pare deplasat
Am dat reply cu scuze ,binenteles ca l-ai sters,nu-i frumos
Faptele mele mi le asum
Spor la editat