sonar

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Dani Hentiu
Puncte: 0

sonar

Mesaj de Dani Hentiu »

ma intereseaza ce sonar ati folosit sau despre care stiti de la humminbird care sa isi merite banii
ideea este ca nu vreau sa dau multi bani pe un sonar cand pot face aprox aceasi treaba cu unul mai ieftin

LukaBorza

Mesaj de LukaBorza »

Am avut ocazia sa folosesc un asemenea sonar de la Humminbird si nu pot sa afirm faptul ca m-a incantat. Din ce am observat, da destul de multe erori, semnaland adancimi astronomice si nu l-am folosit pe vant.
Oricum parerea mea e subiectiva si nu ma consider in masura sa iti spun daca sa iti iei sau nu un asemenea sonar. Sper ca sunt si alti forumisti cu o parere mai pertinenta decat a mea.

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Adancimi astronomice?.Setat poate din greaseala sa masoare yarzi in loc de metri. :D Eu nu am avut probleme cu el dar nici nu te ajuta la altceva decat la masurat adancimi.Cat despre raza de lucru, e cam mica pentru un pescar de crap.Ma refer la modelelul 'ratusca' care poate fi atasat la lanseta.
The second best is the first loser!

LukaBorza

Mesaj de LukaBorza »

1 metru=1.09 yarzi daca nu ma lasa memoria....si nici pe ft nu era setat. Erorile erau cauzate de valuri sau din cauza semnalului distorsionat.

florinw

Mesaj de florinw »

LukaBorza scrie:Am avut ocazia sa folosesc un asemenea sonar de la Humminbird si nu pot sa afirm faptul ca m-a incantat. Din ce am observat, da destul de multe erori, semnaland adancimi astronomice si nu l-am folosit pe vant.
Oricum parerea mea e subiectiva si nu ma consider in masura sa iti spun daca sa iti iei sau nu un asemenea sonar. Sper ca sunt si alti forumisti cu o parere mai pertinenta decat a mea.

adincimi astronomice potzi avea daca sonda nu emite perpendicular pe fundu apei.incearca sa il montezi intr-o placa de stiropor destul de mare sa nu ii permita sa se legene dar cel mai bun este varianta fixa (montata pe barca sau navomodel)

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

LukaBorza scrie:1 metru=1.09 yarzi daca nu ma lasa memoria....si nici pe ft nu era setat. Erorile erau cauzate de valuri sau din cauza semnalului distorsionat.
ai dreptate la picioare am vrut sa fac referire :oops: .greseala mea.drept e ca atunci cand l-am folosit nu erau valuri.
The second best is the first loser!

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

@dan

intreaba-l pe vladut la cati yarzi adancime traieste scoica cu buza verde in Ungaria!!!

:lol: :oops: :lol:
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”