Unii au inventat propulsia prin ABUREALA

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Așa este. Tot forumul vede ca am fost furati, numai tu nuCristi Chiritoi scrie:...pai voi nu jucati nicaieri, asta nu vedeti..........Dan Badarcea scrie:Tocmai de aia nu jucam in cupa oraselor targuri,............................Cristi Chiritoi scrie: nu ravniti la punctele altuia, castigatile
................
Nae ești rapidist? Sau ești cu rulmentul?popescu59 scrie:Eu unul sunt neutru intre Steaua si Dinamo dar stau si ma gindesc dacaaaaaaaaaaaaaa diseara face Steaua vre-o fenta si cistiga ce o sa va faceti dinamovisti de pe aici ca o sa va desfinteze stelisti. Bagati repede ceva acatiste ca e de rau , si asa nu isi mai incap in pene stelisti.
Nea Nae nu e stelist slava domnuluiDan Badarcea scrie:Nae ești rapidist? Sau ești cu rulmentul?popescu59 scrie:Eu unul sunt neutru intre Steaua si Dinamo dar stau si ma gindesc dacaaaaaaaaaaaaaa diseara face Steaua vre-o fenta si cistiga ce o sa va faceti dinamovisti de pe aici ca o sa va desfinteze stelisti. Bagati repede ceva acatiste ca e de rau , si asa nu isi mai incap in pene stelisti.
Bravo NAE !! esti calificat !!, bag- o si tu p' aia ca esti impartial sa nu se interpreteze ca e vorba de chimie !!Dan Badarcea scrie:Nae ești rapidist? Sau ești cu rulmentul?popescu59 scrie:Eu unul sunt neutru intre Steaua si Dinamo dar stau si ma gindesc dacaaaaaaaaaaaaaa diseara face Steaua vre-o fenta si cistiga ce o sa va faceti dinamovisti de pe aici ca o sa va desfinteze stelisti. Bagati repede ceva acatiste ca e de rau , si asa nu isi mai incap in pene stelisti.
Si unii, ABUREALA prin propulsie.gabi1 scrie:![]()
![]()
Unii au inventat propulsia prin ABUREALA![]()
Chiajnacornel.s scrie:Da niste exemple de echipe de-astea care ne-au facut noroculVladut Mateianu scrie:...... pica si cu echipe de 2 bani(.
Statisticile spun totul, in rest ai dreptate, vrajeala= abureala (fara propulsie in clasament)Dan Badarcea scrie:Si unii, ABUREALA prin propulsie.gabi1 scrie:![]()
![]()
Unii au inventat propulsia prin ABUREALA![]()