Ajutor !

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
zuuluf
Puncte: 0

Ajutor !

Mesaj de zuuluf »

Buna ziua , Ma chinui de ceva timp mai exact cred ca vreo 2 luni sa imi achizitionez inca o mulineta shimano 5500 xsb avand 3 deja si dorind inca una , problema este ca am anuntul de cumpare pe forum de 2 luni si nimeni nu imi da reply imi spune cam 2 lucruri 1.cei care au asa ceva nu vor sa o vanda , 2.probabil nu se mai fabrica si nu am sa mai gasesc . Am cautat si pe internet pe la firmele mari de pescuit din Romania dar nimeni nu are si ideea este ca imi doresc foarte mult acest model .
Rugamintea mea la cei care stiu cum as putea sa cumpar sau sa gasesc sa cumpar asa ceva va rog sa ma informati si pe mine si daca ar fi vorba de firme din afara tarii daca ar fi sa platesc cu cardu daca este 100% sigur multumesc anticipat
Voinescu Ciprian

Marian Cosereanu
pescar de competitie

Re: Ajutor !

Mesaj de Marian Cosereanu »

zuuluf scrie:Buna ziua , Ma chinui de ceva timp mai exact cred ca vreo 2 luni sa imi achizitionez inca o mulineta shimano 5500 xsb avand 3 deja si dorind inca una , problema este ca am anuntul de cumpare pe forum de 2 luni si nimeni nu imi da reply imi spune cam 2 lucruri 1.cei care au asa ceva nu vor sa o vanda , 2.probabil nu se mai fabrica si nu am sa mai gasesc . Am cautat si pe internet pe la firmele mari de pescuit din Romania dar nimeni nu are si ideea este ca imi doresc foarte mult acest model .
Rugamintea mea la cei care stiu cum as putea sa cumpar sau sa gasesc sa cumpar asa ceva va rog sa ma informati si pe mine si daca ar fi vorba de firme din afara tarii daca ar fi sa platesc cu cardu daca este 100% sigur multumesc anticipat
Suna la big fish poate mai are.
Nume utilizator schimbat din gazaru

Catalin Bujita

Re: Ajutor !

Mesaj de Catalin Bujita »

are la Fishing Cnter in Deva, 550 ron/buc. va trebui insa sa-i convingi sa-ti trimita, asa ca da-i un google si suna-i

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”