Pot sa va spun ca am reusit o partida foarte frumoasa in week-end-ul trecut pe Darvari, intr-un test premergator concursului Pelicanul. Partida, a inceput vineri in jurul orei 14.00, din pacate toate locurile cu apa cat de cat mai mica sau putina intinsura erau ocupate, asadar am ajuns la casuta 4, pe o apa de 5 m. Vineri am pescuit singur, partenerul meu urmand sa apara sambata la pranz. Nu am avut nici o trasatura toata noaptea de vineri spre sambata si toata ziua de sambata. Bineintele, am avut timp sa ma gandesc unde gresesc, daca nada e gresita, etc, mai ales ca dl Oana de dimineata m-a anuntat ca s-a prins cat de cat, 1-2 buc, la standurile cu apa mai mica. Avand rabdare si nadind in continuare rational, am reusit ca sambata noaptea la ora 4, sa deschid balul crapilor de darvari. Am avut trasaturi constante pana la ora 9, captura de 19.70 kg. venind la ora 7.30. In total au fost 8 pesti, crapi comuni, cel mai mic a avut 8.250 kg, iar ceilalti au fost peste 9 kg, avand si unul de 12 kg. O partida reusita care nu are decat sa-mi dea incredere in nada si tehnica de nadire. Fir intins tuturor !
A mai fost cineva pe Darvari de curand? Cum a mers?
Rugaminte: vreau sa imi spuna si mie cineva un loc pe Darvari unde sa existe si un pic de stuf, sa se prinda si ten, ceva mai linistit(departe de sat si sosea) si totodata sa aiba o "deschidere" maricica.... am un cort de 4x4m
Eu nu stiu decat zona "La teava" si zona de vis-a-vis. In rest nu am vizitat balta. Nu ma intereseaza sa fie un loc cu foarte mult peste gen B5. Vreau sa stau 2 nopti sa ma linistesc un pic si principalul este sa fie un loc frumos ca de prins 2-3 crapalai ma descurc singurel.
Cu multumiri domnule Oana. Trebuie sa va sun in prealabil sau vin direct la sediu? sau ma duc pe balta si achit la paznic? Eu nu am fost pe Darvari decat la concursul Crap.ro de anul trecut dar balta Darvari mi-a intrat la sufletel