spinning

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
martinik
Puncte: 0

spinning

Mesaj de martinik »

d-lor am si eu o nedumerire. vreau sa ma duc la stiuca, am cateva voblere si nu stiu cu ce sa le leg. am observat ca daca le pun struna isi schimba comportamentul.
ma gandeam sa le leg cu amnesia, o fi buna ideea? astept cateva raspunsuri de la cei mai avansati in domeniu.

merci!

Lao
pescar de competitie

Re: spinning

Mesaj de Lao »

Leaga-le cu fluorocarbon Kryston de minim 0.40mm.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

martinik scrie:d-lor am si eu o nedumerire. vreau sa ma duc la stiuca, am cateva voblere si nu stiu cu ce sa le leg. am observat ca daca le pun struna isi schimba comportamentul.
ma gandeam sa le leg cu amnesia, o fi buna ideea? astept cateva raspunsuri de la cei mai avansati in domeniu.

merci!
Strune de titan si nu mai ai probleme. Sunt mai scumpe, dar merita fiecare leut.
Urban culture.

martinik

Mesaj de martinik »

merci lao, da' nu-mi vine sa dau 30-40 lei sa leg 7-8 voblere.

nea Cornele nu stiu cum or fi alea da' i-am bagat fluo sau textil si vobleru' sta la suprafata, cum ii bag struna cu agrafa se lasa de bot si si-o ia usor spre fundeni. :shock: ...... :oops:

d-aia ma gandeam ca amnesia de 25lb ar fi bunicel. acu'..................... :?: :?: :?:

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

Pai nu e asa, vezi ca rola de incognito are 50 m. Strunele de titan sunt scumpe si nu sunt invizibile precum fluorocarbonul. Asta e cel mai bun compromis intre miscarea cat mai naturala a nalucii, invizibilitatea in apa si rezistenta la dintii stiucii.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”