Carpfishing Radio show M.Gheran - B.Dragan

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Carpfishing Radio show M.Gheran - B.Dragan

Mesaj de popescu59 »

Dl Kira s.a inteles total gresit ce am vrut sa spun. Am vrut sa spun ca in 2012 acesti renumiti pescari nu prea au vazut balta sa ne mai demonstreze si noua ca produsele lor sunt de top. Acesti domni au lasat pescuitul pe planul 2 primordial fiind problema comerciala si finaiciara .
Dar oricum nu imi este teama in 2013 sunt convins ca noile produse MG vor sparge piata si ca nu va exista pescar fara ca sa aiba in traista ceva din noile produse Mircea Gheran (MG).

Neacsu Mircea

Mesaj de Neacsu Mircea »

dumneavoastra ati intrebat

De ce produsele fabricate de Gheran Mircea sau BD nu se mai claseaza pe podium in concursuri in ultima perioada?

produsele gandite de ei dau rezultate
Vice Campion National 2014

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

Mersi mult Pompi pt. interventie!
Dnul Popescu se face ca nu intelege...nu am lasat balta pe planul 2 Dnule Popescu, poate ne-am axat putin pe doborarea recordurilor personale anul asta....ia vezi mata aici : http://www.crapmania.ro/forum/balti-de- ... 18098.html
Si mai sunt poze si de la ultima partida daca vreti!

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

E ok Bogdan dar totusi prea putine sedinte intr-un an .Cred ca stiti si voi ca ne hranim uneori cu succesele voastre si mai ales cea mai buna reclama la produsele voastre o faceti personal . Are mare priza la pescari , dar am inteles ca ai avut si tu ceva probleme in acest an. Poate la anul sedinte mai multe capturi si recalma mai mare si automat creste si vinzarea produselor tale.Asta o spun fiindca toata viata mea am lucrat comert si in cei 35 de ani am reusit sa prind tainele vinzarilor .
Spor la treaba si multa dar multa sanatate.

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

popescu59 scrie:E ok Bogdan dar totusi prea putine sedinte intr-un an. Poate la anul sedinte mai multe capturi si recalma mai mare si automat creste si vinzarea produselor tale.
Spor la treaba si multa dar multa sanatate.
Cred ca am mai multe zile pe balta intr-un an cat aveti dvs. in 10, sincer sa fiu!
In ceea ce priveste capturile eu zic ca stau destul de bine, dvs. cum stati?
Asta e o salonta prinsa in ultima partida de 2 saptamani pe care am avut-o in Franta! Cat credeti ca a avut?
Sanatate maxima si dvs.
Fişiere ataşate
11.jpg
11.jpg (148.57 KiB) Vizualizat de 976 ori

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

popescu59

o informatie calda : Locul doi la Plesa a fost castigat tot cu produse Bogdan iar locul 1 dupa galetile din stand marca 220 -Bogdan Dragan tot cu aceste produse s/a castigat . :wink:

asta referitor ca in ultima perioada nu s/a castigat nimic ..... :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

nashu xxl

Mesaj de nashu xxl »

popescu59 scrie:Dl Kira s.a inteles total gresit ce am vrut sa spun. Am vrut sa spun ca in 2012 acesti renumiti pescari nu prea au vazut balta sa ne mai demonstreze si noua ca produsele lor sunt de top. Acesti domni au lasat pescuitul pe planul 2 primordial fiind problema comerciala si finaiciara .
Dar oricum nu imi este teama in 2013 sunt convins ca noile produse MG vor sparge piata si ca nu va exista pescar fara ca sa aiba in traista ceva din noile produse Mircea Gheran (MG).
nu poti compara naga bd cu nada gheran, oricat ai vrea si indiferent ce beneficii ai avea . chiar daca ambii au facut parte din senzor (pevremea aia gheran a venit si la timisoara la o lansare de magazin), totusi produsele bd sunt la alt nivel, doar un fanfaron de forum nestiind ce rezultate s-au abtinut anul acesta cu aceasta nada ! vezi ca majoritatea de le green lake folosesc aceste produse si au cele mai multe podiumuri castigate. asa ca lasa reclama si incearca sa fi corect, asta daca nu cumva deja ai prin trusa ceva "mita electorala" ! :mrgreen:

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

popescu59 scrie:E ok Bogdan dar totusi prea putine sedinte intr-un an .
:lol: :lol: Vezi Bogdane daca n-ai rulota? Face dusulet mai multe dusuri.....aaa..sedinte decat ai tu iesiri pe balta. :lol:

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

Stai sa vezi Bogdanele cand o sa se bage Nae peste tine si o sa scoata pe piata bilele minune : Ness Frape cu aroma de A.C cu buza verde de rulota ... :twisted: mai ales ca are avantajul ca este mai tot timpul pe balta sa-si promoveze ...numerele de imatriculare si rovinieta de la "cosmelie" :!:
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”