Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Cred ca am mai multe zile pe balta intr-un an cat aveti dvs. in 10, sincer sa fiu!popescu59 scrie:E ok Bogdan dar totusi prea putine sedinte intr-un an. Poate la anul sedinte mai multe capturi si recalma mai mare si automat creste si vinzarea produselor tale.
Spor la treaba si multa dar multa sanatate.
nu poti compara naga bd cu nada gheran, oricat ai vrea si indiferent ce beneficii ai avea . chiar daca ambii au facut parte din senzor (pevremea aia gheran a venit si la timisoara la o lansare de magazin), totusi produsele bd sunt la alt nivel, doar un fanfaron de forum nestiind ce rezultate s-au abtinut anul acesta cu aceasta nada ! vezi ca majoritatea de le green lake folosesc aceste produse si au cele mai multe podiumuri castigate. asa ca lasa reclama si incearca sa fi corect, asta daca nu cumva deja ai prin trusa ceva "mita electorala" !popescu59 scrie:Dl Kira s.a inteles total gresit ce am vrut sa spun. Am vrut sa spun ca in 2012 acesti renumiti pescari nu prea au vazut balta sa ne mai demonstreze si noua ca produsele lor sunt de top. Acesti domni au lasat pescuitul pe planul 2 primordial fiind problema comerciala si finaiciara .
Dar oricum nu imi este teama in 2013 sunt convins ca noile produse MG vor sparge piata si ca nu va exista pescar fara ca sa aiba in traista ceva din noile produse Mircea Gheran (MG).
popescu59 scrie:E ok Bogdan dar totusi prea putine sedinte intr-un an .