Recomandare navomodel

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
raoullupusoru

Recomandare navomodel

Mesaj de raoullupusoru »

As vrea sa-mi schimb navomodelul si ma intereseaza cateva pareri. As ruga producatorii / importatorii / cei direct interesati sa se abtina de la reclama - in toate magazinele in care am fost si am vb cu vanzatorii, navomodelele lor sunt cele mai bune. Ma intereseaza doar parerea obiectiva- pe cat posibil- a pescarilor care detin navomodele. Cu argumente de ce le preferati pe ale voastre, va rog.

iohann
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: Recomandare navomodel

Mesaj de iohann »

hed.
e f mare,f greu,f scump,dar cel mai bun :wink:
are si un minus:bascularea se face pe spate si exista cateodata posibilitatea sa se incurce montura.
eu l-am modificat si acum basculeaza pe lateral.

Alin MUHA

Mesaj de Alin MUHA »

cam ce doresti de la viitorul navomodel ? specificatii, dotari ?
ideal este sa iti faci unul sau sa iti faca cineva (de meserie, nu nepriceputi cu doua maini stangi) unul cu piese de calitate, statie de calitate, sonar etc.... si mai mult ca sigur o sa fii multumit.
daca cumperi unul din comert gata facut trebuie sa te multumesti fix cu ce a pus producatorul pe el, iar ca sa ii aduci modificari/imbunatatiri iti iei adio de la garantie.

L.E. La banii care ii dai pe un HED iti faci o barca de pescuieste singura :lol:
Să Pescuiţi Bine !!!

Cristi Olaru

Mesaj de Cristi Olaru »

Ai atins un subiect f. sensibil si sigur vor sari in sus diversi constructori.
Dupa parerea mea, barcuta din dotare, trebuie sa fie un accesoriu " utilitar ", care sa te ajute in adevaratul sens al cuvantului, cu un minim de efort, sa nu-i porti de grija pe balta si care trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte:

1. Sa fie cat mai usoara ( max. 4-5 kg. din considerente de efort/comoditate )
2. Sa nu fie mare ( din cons. de spatiu de transport )
3. Sa fie cat mai simpla. ( cu cat e mai simpla, cu atat riscul de probleme e mai mic )
4. Componentele din care este alcatuita, sa fie de cea mai buna calitate si sa fie modulare, adica nu o placa electronica care sa le faca pe toate, ci fiecare component cu treaba lui( exclus chinezizme ieftine si inventii autohtone ) aici ma refer la marci cu experienta in modelism, cum ar fi Graupner, F utaba, HiTec, Robbe, etc. ( fiabilitate/eficienta )
5. Coca si constructia in sine, trebuie sa respecte notiuni elementare de hidrodinamica.
6. Cuva, aici e de discutat, dupa parerea mea, una singura cu capacitatea maxima de 1 kg, este suficienta.
7. Bateria sa fie una usoara si pe care sa ai posibilitatea sa o incarci pe balta intr-un timp decent. Ideal e sa ai 2 buc.

Din pacate, unul ca mine, care vrea ce am spus mai sus, nu gaseste ceva gata facut pe piata care sa corespunda cerintelor. Personal, am alcatuit o barcuta, cu ajutorul unui amic ( modelist de o viata ), de care sunt extrem de multumit.

Spunea Iohann mai sus de Hed. Unul dintre partenerii mei a avut-o o vreme. Este o barca superba, lucrata exemplar, se vede...de un tip cu experienta in modelism dar daca o bagi si o scoti de 5 ori din apa, " hernie de disc scrie pe tine " si 1/2 din spatiul din masina, trebuie sa fie alocat ei.

Parerea mea...
Tot ceea ce spui, vorbeste despre tine...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”