Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Asa e. Daca ar fi fost mai simplu eram mult mai multi pescari de top. Cineva zicea mai devreme ca e important ce alegi. Drumul nu-i usor. E usor sa castigi un concurs, doua, trei, ca peste toate, pestele e acoperit cu apa si daca sti s-o citesti pe moment si ai nada buna poti sa te afirmi, insa cu "topul" e mai greu. Cert e ca daca vrei cu adevarat sa urmezi calea pescuitului competitional trebuie sa faci multe sacrificii. Pe linga ce a zis Iulica sunt mult mai multe. El n-a avut probabil timp sa le insire.valiauto68 scrie:Pentru asta ideal ar fi sa-ti cauti niste parteneri "de drum", "de pescuit", "de concursuri". Sa pescuiti impreuna tot timpul, in orice conditii, sa fiti nedespartiti atat pe balta cat si la investitii.
Mi-asi dorii sa fie asa simplu.... Poate de aceea caut concursurile individuale, pentru ca inca nu mi-am gasit prietenii aia in care sa cred cu adevarat!
Pentru ca vorba ta ...restul sant doar interese... Ca istorie nu are cum sa fie
Asta e tare de totcornel.s scrie: Daca ar fi fost mai simplu eram mult mai multi pescari de top.
`Ai sictir!Val scrie:Asta e tare de totcornel.s scrie: Daca ar fi fost mai simplu eram mult mai multi pescari de top.![]()
![]()
![]()
Bai tu mai bine te-ai face moderator. Sa mor io! Prea le sti pa toate si prea iesi la cotitura.Val scrie:Nu intinde coarda .... mai mult decit tineNu vorbim de numarul de postari .....
Da-le-n Doamne iarta-ma de numar de postari. Asta-i acum problema ta?Val scrie:Nu intinde coarda .... mai mult decit tineNu vorbim de numarul de postari .....
Gresit. Field-testeri ii alegem in urma rezultatelor avute pe balti de diversi pescari, la fel sunt selectati si pescarii care sa promoveze pe balta anumite produse (scule, nada, etc).cornel.s scrie: Daca vrei nume de sponsori gandeste-te la toate brand-urile de producatori de nada, la magazinele cu articole de pescuit care-si fac reclama sau isi cauta field testeri etc.