N-as vrea sa aavem polemici pe seama subiectului ca-i destul de constructiv. L-am urmarit de la inceput si am avut senzatia ca asta ai spus la un moment dat. Am sa recitesc topicul ca poate m-am inselat.valiauto68 scrie:Nici pe departe gandul asta....cornel.s scrie: Omu` despre asta intreba, iar eu tot in sensul asta spuneam. Cel putin asa am inteles eu, ca vorbea ipotetic despre situatia in care a ajuns sa se remarce si apoi isi cauta sponsor.
Deci, iata o parere concreta.
Ma gandeam mai mult cand te poti simti cu adevarat pregatit de liga mare.Dar se pare ca nu exista un "profil" al pescarului de competitie .
Cu multi ani in urma poate era altceva, acum cine vrea si are banii de taxa intra in hora! Acolo e o alta lume, unde se invart multi bani, multe interese...
Altfel, eu zic in continuare ca exista un "profil" al pescarului de competitie. Cat e vorba de bani, cam asa e, dar nimic nu se face gratis in ziua de azi. Interesele atata timp cat sunt comune cu ale tale, nu-ti fac rau. Cu pregatirea raman la ceea ce am spus mai devreme.