atat va mai ramane si voua astia bucurosii.. Dumnezeu e mare si are mila si de voi.. cand a vazut ca nici o minune nu face ca celelalte echipe din campionat sa mai joace, cluj, rapid,pandurii, etc[dinamo oricum nu exista] ca sa nu va sinucideti va da si voua o bucurie si pierde STEUA. oricum cine e e primul loc? va spun eu.. nu este cluj, rapid, pandurii, ca dinamo oricum e ca un fluture de noapte se invarte in jurul unui bec care se vrea a fi dorinel...da nici el macar nu are ce sa faca cu asa ,,valori,, ca la dinamo. vai de voi!!
......va trec pe lista iphon-ul 6 care va avea prezentarea la Copenhaga ???
SlCB scrie:atat va mai ramane si voua astia bucurosii.. Dumnezeu e mare si are mila si de voi.. cand a vazut ca nici o minune nu face ca celelalte echipe din campionat sa mai joace, cluj, rapid,pandurii, etc[dinamo oricum nu exista] ca sa nu va sinucideti va da si voua o bucurie si pierde STEUA. oricum cine e e primul loc? va spun eu.. nu este cluj, rapid, pandurii, ca dinamo oricum e ca un fluture de noapte se invarte in jurul unui bec care se vrea a fi dorinel...da nici el macar nu are ce sa faca cu asa ,,valori,, ca la dinamo. vai de voi!!
Madalin Dirla scrie:......va trec pe lista iphon-ul 6 care va avea prezentarea la Copenhaga ???
SlCB scrie:atat va mai ramane si voua astia bucurosii.. Dumnezeu e mare si are mila si de voi.. cand a vazut ca nici o minune nu face ca celelalte echipe din campionat sa mai joace, cluj, rapid,pandurii, etc[dinamo oricum nu exista] ca sa nu va sinucideti va da si voua o bucurie si pierde STEUA. oricum cine e e primul loc? va spun eu.. nu este cluj, rapid, pandurii, ca dinamo oricum e ca un fluture de noapte se invarte in jurul unui bec care se vrea a fi dorinel...da nici el macar nu are ce sa faca cu asa ,,valori,, ca la dinamo. vai de voi!!
. am un samsung s2 ca nu am bani de iphon-ul 6
vedem atunci prietene. poate bem si o bere dupa meci.
aa si chiar daca nu se califica.. Steaua va ramane Steaua, fanii vor ramane fani, Steaua va ramane tot pe primu loc, dinamo se va invarti in jurul cozii si acolo va ramane..in coada.
Ba voi tineti cu Steaua, sunteti multi, recunosc, dar printre aia multi sunt si d-aia ca Gigi ... nu cu bani, ca era bine, cu cu altceva dar in minus.
Dinamo?Dinamo chiar daca nu face performanta mereu, mai ne da cate un motiv de fericire si altul de tristete : vezi calificarea cu Liberec, vezi un meci cu Leverkusen, unul cu Besiktas, cu TSKA Moscovaca, cu Marseille (acolo iarasi nenorociti de arbitrii), 3 reprize bune contra Lazio, un campionat, o supercupa, o cupa !
GClaudiu scrie:Ba voi tineti cu Steaua, sunteti multi, recunosc, dar printre aia multi sunt si d-aia ca Gigi ... nu cu bani, ca era bine, cu cu altceva dar in minus.
Dinamo?Dinamo chiar daca nu face performanta mereu, mai ne da cate un motiv de fericire si altul de tristete : vezi calificarea cu Liberec, vezi un meci cu Leverkusen, unul cu Besiktas, cu TSKA Moscovaca, cu Marseille (acolo iarasi nenorociti de arbitrii), 3 reprize bune contra Lazio, un campionat, o supercupa, o cupa !