Beheheeeeee,beheheeeeee,beheheeeeeee!!!!!

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
razvan u.
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Beheheeeeee,beheheeeeee,beheheeeeeee!!!!!

Mesaj de razvan u. »

Madalin Dirla scrie:Da razvane, pe 6 decembrie o sa ma bucur impreuna cu tine,eu de neputinta voastra si tu de iphon-ul 6 :lol: :lol:
Razvan Ulmeanu scrie:
Madalin Dirla scrie:@gabi1-5,de pacalicii astia nu mai zici nimik?
http://www.sport.ro/video/black.html
vezi min 1:12 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Arogantele lui Reghe se platesc: "Ne ia ameteala" Cel mai TULBURAT jucator al Stelei nici nu stia cat s-a terminat meciul: "Am luat 4" :lol:
Bucuriile voastre sunt infrangerile noastre..... sunt sigur ca o stii......nu-i asa madaline? :twisted:
QED
C. S. PELICANUL

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

AMR 12 ZILE :lol:
QED

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

gabi1 scrie:
GClaudiu scrie:"Laur trezeste-te, e 6"
"CEEE?!?! Ne-au mai dat unul?!"
A aparut licuriciul :lol: :lol: pe unde ai fost plecat nepoate :roll: :lol: :lol:
La stiuca. A loat una :wink: .
I-am dat-o io.
Urban culture.

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

gabi1 scrie:
GClaudiu scrie:"Laur trezeste-te, e 6"
"CEEE?!?! Ne-au mai dat unul?!"
A aparut licuriciul :lol: :lol: pe unde ai fost plecat nepoate :roll: :lol: :lol:
Acum m-am trezit din betie, trebuia sa petrecem cu fanii lui Stuttgart, nu puteam sa-i lasam la greu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

SlCB

Mesaj de SlCB »

atat va mai ramane si voua astia bucurosii.. Dumnezeu e mare si are mila si de voi.. cand a vazut ca nici o minune nu face ca celelalte echipe din campionat sa mai joace, cluj, rapid,pandurii, etc[dinamo oricum nu exista] ca sa nu va sinucideti va da si voua o bucurie si pierde STEUA. oricum cine e e primul loc? va spun eu.. nu este cluj, rapid, pandurii, ca dinamo oricum e ca un fluture de noapte se invarte in jurul unui bec care se vrea a fi dorinel...da nici el macar nu are ce sa faca cu asa ,,valori,, ca la dinamo. vai de voi!!

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

......va trec pe lista iphon-ul 6 care va avea prezentarea la Copenhaga :lol: :lol: :lol: ???
SlCB scrie:atat va mai ramane si voua astia bucurosii.. Dumnezeu e mare si are mila si de voi.. cand a vazut ca nici o minune nu face ca celelalte echipe din campionat sa mai joace, cluj, rapid,pandurii, etc[dinamo oricum nu exista] ca sa nu va sinucideti va da si voua o bucurie si pierde STEUA. oricum cine e e primul loc? va spun eu.. nu este cluj, rapid, pandurii, ca dinamo oricum e ca un fluture de noapte se invarte in jurul unui bec care se vrea a fi dorinel...da nici el macar nu are ce sa faca cu asa ,,valori,, ca la dinamo. vai de voi!!

SlCB

Mesaj de SlCB »

Madalin Dirla scrie:......va trec pe lista iphon-ul 6 care va avea prezentarea la Copenhaga :lol: :lol: :lol: ???
SlCB scrie:atat va mai ramane si voua astia bucurosii.. Dumnezeu e mare si are mila si de voi.. cand a vazut ca nici o minune nu face ca celelalte echipe din campionat sa mai joace, cluj, rapid,pandurii, etc[dinamo oricum nu exista] ca sa nu va sinucideti va da si voua o bucurie si pierde STEUA. oricum cine e e primul loc? va spun eu.. nu este cluj, rapid, pandurii, ca dinamo oricum e ca un fluture de noapte se invarte in jurul unui bec care se vrea a fi dorinel...da nici el macar nu are ce sa faca cu asa ,,valori,, ca la dinamo. vai de voi!!
:lol: . am un samsung s2 ca nu am bani de iphon-ul 6 :D
vedem atunci prietene. poate bem si o bere dupa meci.
aa si chiar daca nu se califica.. Steaua va ramane Steaua, fanii vor ramane fani, Steaua va ramane tot pe primu loc, dinamo se va invarti in jurul cozii si acolo va ramane..in coada.

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Ba voi tineti cu Steaua, sunteti multi, recunosc, dar printre aia multi sunt si d-aia ca Gigi ... nu cu bani, ca era bine, cu cu altceva dar in minus.

Dinamo?Dinamo chiar daca nu face performanta mereu, mai ne da cate un motiv de fericire si altul de tristete : vezi calificarea cu Liberec, vezi un meci cu Leverkusen, unul cu Besiktas, cu TSKA Moscovaca, cu Marseille (acolo iarasi nenorociti de arbitrii), 3 reprize bune contra Lazio, un campionat, o supercupa, o cupa !

Rezistam !

SlCB

Mesaj de SlCB »

GClaudiu scrie:Ba voi tineti cu Steaua, sunteti multi, recunosc, dar printre aia multi sunt si d-aia ca Gigi ... nu cu bani, ca era bine, cu cu altceva dar in minus.

Dinamo?Dinamo chiar daca nu face performanta mereu, mai ne da cate un motiv de fericire si altul de tristete : vezi calificarea cu Liberec, vezi un meci cu Leverkusen, unul cu Besiktas, cu TSKA Moscovaca, cu Marseille (acolo iarasi nenorociti de arbitrii), 3 reprize bune contra Lazio, un campionat, o supercupa, o cupa !

Rezistam !
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”