SlCB scrie:GClaudiu scrie:Ba voi tineti cu Steaua, sunteti multi, recunosc, dar printre aia multi sunt si d-aia ca Gigi ... nu cu bani, ca era bine, cu cu altceva dar in minus.
Dinamo?Dinamo chiar daca nu face performanta mereu, mai ne da cate un motiv de fericire si altul de tristete : vezi calificarea cu Liberec, vezi un meci cu Leverkusen, unul cu Besiktas, cu TSKA Moscovaca, cu Marseille (acolo iarasi nenorociti de arbitrii), 3 reprize bune contra Lazio, un campionat, o supercupa, o cupa !
Rezistam !

nu am nimic personal cu tine dar argumentul tau e nerealist, ilogic, patetic si este rabufnirea frustrarii si neputintei. cand nu ai cu sa stai in fata vii cu argumente de genul asta. cand nu mai aveti ce spune gata bagati ciobanul.. nu i-mi pasa!!
or fi din astia ca jiji, da eu sunt stelist cu mult timp inainte sa vina ciobanul.. nu tin cu Steaua ca e jiji acolo si sunt multi altii ca mine. din pacate multi ca jiji sunt in fotbalul de la noi si ce e mai rau este ca sunt cu bani..da mai rau ca de o vreme sunt in politica...
aaaa si da mai ia bataie si cu 5-1 da asta e fotbalul. si vezi tu toate astea nu ma opresc sa fiu stelist, sa tin cu Steaua. uite asa .., ca va bate, ca e pe primu loc, ca mai joaca si pe afara, ca e mai buna .. ca e e STEAUA