Drumul de la pescuitul amator la pescuitul de competitie!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Drumul de la pescuitul amator la pescuitul de competitie

Mesaj de miyagi »

Val scrie:
cornel.s scrie:Val Pangica! ...... satului. Si la mine e ultima postare pe care ti-o scriu. Am tot incercat sa gasesc o modalitate de a te intelege, dar se pare ca te cam dai cocon. Pana acum am luat totul in gluma, dar de la ultima ta postare vedem care pe care.
Prea-ti permiti multe bai .......... :x . Cine s-a bagat in seama aiurea ultima data?
Dupa cum ti-am zis dute la sala si durizeaza-ti genunchi aia pe care vrei sa ma rupi pe mine sa nu ti-i rup io inainte si sa te bat cu ei in capul ala zevzec.
Vezi sa nu dai ochii cu mine daca te ti de amenintari. ............ :x .
Cat timp mai scrii asa sa te fereasca D-zeu sa ne intilnim vreodata . Vezi ca din spatele tastelor multe se pot scrie , dar vine ea o vreme cind anumite lucruri trebuie si explicate , fata in fata . Eu nu te amenint , doar iti spun ca trebuie sa ai curajul sa iti asumi vorbele astea pe care le scrii despre mine si cind ne-om intilni .
Bai Nea! Daca n-aveam sange-n mine nu te sunam la 11 noaptea. Iti desenez cand ne-om intalni daca asta iti doresti. Da-mi o locatie pe privat si de-aici incolo patroneaza-ti site-ul daca zici ca-i al tau. Io unul m-am saturat de ifosele tale.
Urban culture.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Lasati-o dracu de smardoiala ca va treziti pe camera de primejdiosi si cu drepturile taiate mai ceva ca firele pe MV2. :lol: :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

cornel.s scrie: .... patroneaza-ti site-ul daca zici ca-i al tau. Io unul m-am saturat de ifosele tale.
Site-ul este facut de mine acum vreo 8-9 ani de zile , dar nu mai este al meu de mult . Asta ca sa evitam confuzii .
Cit priveste ifosele , reciproca este valabila si ma bucura sincer renuntarea ta la postari . Vor fi topicuri mai sintetice .
Sa vad cat te tine :!:

valiauto68

Mesaj de valiauto68 »

DOMNILOR ASTA E CUMVA VREO TACTICA?
CAND VEDETI UN TOPIC CU MULTE VIZUALIZARI VENITI SI VA BALACARITI PE EL FARA NICIO LEGATURA CU SUBIECTUL?

DE CE VA FACETI UN TOPIC AL VOSTRU " BALACAREALA ZILEI" SI SA VA DESCARCATI HORMONII ACOLO.

Ma mir cum de nu vede niciun moderator lucrurile astea si sa stearga de pe topic gunoaiele scrise aiurea!

Ce legatura au ultimele postari cu subiectul? Nu e prima oara cand faceti asa.

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Val scrie:Site-ul este facut de mine acum vreo 8-9 ani de zile
O idee buna...
Val scrie:dar nu mai este al meu de mult
.
ca n-ai fost in stare sa-l administrezi
Val scrie:Cit priveste ifosele , reciproca este valabila si ma bucura sincer renuntarea ta la postari . Vor fi topicuri mai sintetice .
Sa vad cat te tine :!:
exact cat te-a tinut si pe tine in cele "n" dati cand te-ai retras de pe forum (n>999999999....)

See you soon!
"Keep it simple!"

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

valiauto68 scrie:.......

Ma mir cum de nu vede niciun moderator lucrurile astea si sa stearga de pe topic gunoaiele scrise aiurea!

............
Cati moderatori are Crapmania ? Daca am sterge toate contrele de la inceput, considerate mizerii, ar dispare 50% din continutul acestui forum !
Nu sunt de acord cu stergerea de postari, motiv ptr. care de obicei intai editez si ulterior, daca e cazul, mut discutiile off-topic ! Problema e ca nu am timp sa le fac pe toate atat de repede pe cat si-ar dori unii ! Am editat unele postari si urma sa vad daca discutiile off-topic se opresc !
Oricum, "luatul pe aratura" e un "fenomen" caracteristic acestui forum in perioada de iarna ...mai ales dupa ce un anumit subiect atinge un prag de "saturatie" !
Am sa-l rog pe Admin sa ma scoata din randul moderatorilor, ptr. ca se pare ca sunt depasit de frecventa cu care se posteaza off-topic si reprosurile nu compenseaza deloc munca voluntara !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

valiauto68

Mesaj de valiauto68 »

Te rog sa nu ma intelegi gresit George, poate sant eu prea nou pe forum si nu inteleg sensul discutiilor de genul celor de mai sus.
Am vazut ca pe alte forumuri se practica "banarea" utilizatorului care avea un vocabular neadecvat si chiar stergerea multor postari.
Chiar m-am mirat ca aici nu se intampla asa, ceeace pana la urma iti lasa libertate de exprimare, pe de alta parte un topic poate devenii inutil si stufos dupa cateva pagini intercalate de dispute off topic.
Ce ar fii oare daca 2 prieteni, doar asa de fun, se apuca sa se injure pe orice topic, ajuns la saturatie?

Ce spui tu ca 50% din discutiile de pe forumul asta sant contre sau "mizerii" ma cam lasa cu un gust amar....

Toata stima pentru tine George si munca pe care o faci!
Din experienta mea pe alte forumuri, am realizat ca de multe ori e mai bine sa nu te bagi in discutii, sa fii un simplu cititor, pentru ca mai devreme sau mai tarziu tot se ajunge la altercatii.
Pe de alta parte atunci cand chiar "te roade" ceva, cand vrei sa aflii o parere, parca e naspa sa ti se strice topicul...

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

valiauto68 scrie:Te rog sa nu ma intelegi gresit George, poate sant eu prea nou pe forum si nu inteleg sensul discutiilor de genul celor de mai sus.
Am vazut ca pe alte forumuri se practica "banarea" utilizatorului care avea un vocabular neadecvat si chiar stergerea multor postari.
Chiar m-am mirat ca aici nu se intampla asa, ceeace pana la urma iti lasa libertate de exprimare, pe de alta parte un topic poate devenii inutil si stufos dupa cateva pagini intercalate de dispute off topic.
Ce ar fii oare daca 2 prieteni, doar asa de fun, se apuca sa se injure pe orice topic, ajuns la saturatie?

Ce spui tu ca 50% din discutiile de pe forumul asta sant contre sau "mizerii" ma cam lasa cu un gust amar....

Toata stima pentru tine George si munca pe care o faci!
Din experienta mea pe alte forumuri, am realizat ca de multe ori e mai bine sa nu te bagi in discutii, sa fii un simplu cititor, pentru ca mai devreme sau mai tarziu tot se ajunge la altercatii.
Pe de alta parte atunci cand chiar "te roade" ceva, cand vrei sa aflii o parere, parca e naspa sa ti se strice topicul...
Baieti va rog sa-mi iertati derapajul. Aveti absoluta dreptate amandoi. Cel putin as fi putut ignora provocarile si nu se ajungea aici.
Urban culture.

TAMPA D

Mesaj de TAMPA D »

...felicitari celui care a deschis topicul si felicitari celor 2-3 postari la subiect...dar nu stiu cum se face ca se gaseste cate unul ca sa strice nostalgia, topicul si "ideea" constructiva din care multi putem invata
..lasati tiganeala si bagatul in seama inutil si alungati plictiseala prin a iesi pe balta sau a citi ce scriu maestrii pescuitului la crap si ... cum spune popa in biserica SA LUAM AMINTE.
" Oamenii sunt ca vinurile. Cu timpul, fie devin din ce in ce mai buni, fie se transforma in otet." (Papa Ioan al XXIII-lea)
CU RESPECT TAMPA D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”