Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Cristi nici o sansa...si eu am cautat...pasul masinilor de cusut nu e atat de mare cat husa...banuiesc ca vrei sa modifici o husa Baracuda...CristiK scrie:M-ar interesa un croitor priceput, cu ajutorul caruia sa modific o husa .
Practic as vrea sa scot de la o husa de lansete zona aceea"burta"pentru mulinete iar zona respectiva sa o acopere cu o parte din materialul scos .
ma intereseaza cineva care a mai lucrat cu materiale groase iar lucrarea sa iasa cat mai bine dpv estetic
Practic as vrea ca in o husa pentru bete echipate cu mulinete sa raman cu o husa doar pentru bete.
poti folosi o grenada si un petec gasesti tu,sa o lipesti.CristiK scrie:M-ar interesa un croitor priceput, cu ajutorul caruia sa modific o husa .
Practic as vrea sa scot de la o husa de lansete zona aceea"burta"pentru mulinete iar zona respectiva sa o acopere cu o parte din materialul scos .
ma intereseaza cineva care a mai lucrat cu materiale groase iar lucrarea sa iasa cat mai bine dpv estetic
Practic as vrea ca in o husa pentru bete echipate cu mulinete sa raman cu o husa doar pentru bete.
ai grija la ceramika ca ti-o iei.ce bine arati esti bolnav??CristiK scrie:@ Alexandru Mihai : nu e baracuda e un jaxon, am zis totusi sa caut poate gasesc daca nu macar un chinez batran sa o coasa la ac))
@ Menzoco : sezi bland ca iti prinzi urechile
Lasa gargara si gaseste un croitor bun sau fa rost de un chinez priceputmenzoco scrie: ai grija la ceramika ca ti-o iei.ce bine arati esti bolnav??
CristiK scrie:M-ar interesa un croitor priceput, cu ajutorul caruia sa modific o husa .
Asta cu chinezul se poate...CristiK scrie:@ Alexandru Mihai : nu e baracuda e un jaxon, am zis totusi sa caut poate gasesc daca nu macar un chinez batran sa o coasa la ac))
@ Menzoco : sezi bland ca iti prinzi urechile