Beheheeeeee,beheheeeeee,beheheeeeeee!!!!!

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
RSC
Pescar de competitie

Re: Beheheeeeee,beheheeeeee,beheheeeeeee!!!!!

Mesaj de RSC »

Dan Serban scrie:Din cauza a doua echipe de fotbal , ati ajuns la jigniri si atacuri la persoana gratuite .
Eu chiar nu inteleg fenomenul asta , daca eu tin cu Steaua si tu cu Dinamo trebuie neaparat sa-ti zic ceva de dulce ? va comportati ca niste liceeni .
Sunt de acord cu glumele pe seama ispravilor "reusite" de echipele favorite(infrangeri cu echipe necunoscute ,etc.) , dar pana la a uri persoanele care tin cu echipa adversa e drum lung .
Gata, ma retrag de pe topicul asta. Vad ca indiferent ce se scrie tot la scandal duce si totul este tratat ca atac la persoana. Am obosit si trebuie sa ma odihnesc ca maine ies la pescuit.
"Keep it simple!"

Dan Serban
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Dan Serban »

RSC scrie: Gata, ma retrag de pe topicul asta. Vad ca indiferent ce se scrie tot la scandal duce si totul este tratat ca atac la persoana. Am obosit si trebuie sa ma odihnesc ca maine ies la pescuit.
FORZA STEAUA ! :lol: :lol:
Pescar de rând

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

...de asta uitasem sa v-o arat :lol:
Fişiere ataşate
1328368023_cioban-plictisit.jpg
1328368023_cioban-plictisit.jpg (31.4 KiB) Vizualizat de 428 ori
"Keep it simple!"

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

Sa ai bafta maine :lol: :lol:
Pescar de rând

martinik

Mesaj de martinik »

nu stiu ce vor sa demonstreze. un lucru e sigur, sunt pe locul 7 in clasament. daca pierd diseara mai mult ca sigur va fi din cauza arbitrului, a gazonului, a siretelor legate invers :lol: si nici decum ca au o echipa praf care n-are nici o treaba cu fotbalul (poate la nivel de amatori) :wink: . s-au incapatanat sa-l tina pe plavanul ala de bonetti care e paralel cu antrenoratul, mai mult are si cei mai prosti preparatori fizici. la steaua - dinamo (3-1), marele jucator alvarez, la primul sprint, prin minutul 7-8 a facut intindere si a fost schimbat (pulhac la fel).

SUNTETI PRAF !!! DIMANO, SUNTETI PRAF !!! :shock: :shock: :shock:

Decebalus
Pescar de competitie

Mesaj de Decebalus »

Ce treaba ai tu cu Bonetti??Bonetti este cu cel putin 10 clase ca si OM decat manelistii aia de pe la voi...
SpritZCarp

martinik

Mesaj de martinik »

Ca om poate, nimic de negat dar ca antrenor e pardaf. cine l-a propus si adus la dinamo sa-i De-a D-zeu sanatate! V-a dat cu 2 ani inapoi antrenorul bonetti. mai bine-l tineati pe talnar sau pe savulescu. a ajuns un homosexualist :lol: sa conduca dinamo

aiurea.....parca-l vad pe patriarhul teoctist x-lescu director de relatii cu presa la steaua :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

martinik scrie: a ajuns un homosexualist :lol: sa conduca dinamo
De unde stii? L-ai "controlat"? :lol:
Marius Sârbu

Iacob Cristian

Mesaj de Iacob Cristian »

pharaoh scrie:
cristi 1978 scrie:Daca esti obiectiv, o sa observi ca dinamo este rusinea nationala
Cristi, vad ca esti tu un exemplu de obiectivitate. :oops: . Nu ti se pare ca exagerezi cu afirmatia de mai sus?
Cand Dinamo juca la nivel inalt in Cupa Campionilor, Steaua incalta fesul, ca sa ma exprim "obiectiv" .
Da, in ultimii ani a fost o serie de rezultate foarte proaste si doar cateva partide de care sa fim mandri. Pe un fond general de scadere in valoare a fotbalului romanesc. Vezi nationala sau in general rezultatele din cupele europene din aceasta perioada. Si da, steaua s-a descurcat mai bine la capitolul asta. Foarte bine pe alocuri. Dar asta e alta discutie.
Daca vorbim despre perioada ceausescu:
Sincer nu cred ca dinamovistii ar trebui sa vorbeasca de cupele europene.Suporterii celorlalte echipe (cei care "cotizau " jucatori la Steaua si Dinamo) ar putea vorbi aici .Da,au jucat la nivel inalt ,dar nici macar acolo nu se pot compara performantele.(cand Steaua castiga Cupa Campionilor,Dinamo incalta fesul ,ca sa te citez)
Daca vorbim dupa revolutie:
Aici este un capitol net favorabil echipei Steaua.Performantele europene ne indreptatesc sa consideram ca este echipa cea mai galonata din Romania.

martinik

Mesaj de martinik »

nu fratiorul meu, da' fum fara foc nu iese. e, asta e si daca omului ii place bulanul , sa-l omori??????? NU, mai bine lasa-l sa conduca dinamo ca asa-i sade bine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
problema era ca ce dracu cauta o cocota masculina sa conduca un club ca dinamo ??????? nu vedeti ca de cand a plecat borcea s-a ales praful de club? l-au adus pe buretzaru' asta de bonetti care l-a gonit pe niculae, pe danciu il tinea pe banca, etc,etc. va facut conserva de nu mai jucati nimic, conditie fizica 0, tactica 0. i s-a dat mana libera si a facut experiente pe sanatatea si nervii vostri. nu stiu ce vedeati voi la tv dar din tribuna se vedea jalnic rau cu italianul, om de naishpe clase pe banca.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”