recomandare motor electric

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
gushteru78
Puncte: 0

recomandare motor electric

Mesaj de gushteru78 »

buna ziua va rog sa ma ajutati in a alege un motor pt barca la un pret cat mai accesibil!va mentionez ca il folosesc foarte rar adica maxim de trei ori pe an cate 4-5zile asa ca nu vreau ceva cu performante superridicate pt ca nu vreau sa imi blochez f multi bani in el!il cumpar in ideea de a nu mai imprumuta de altcineva!va multumesc anticipat!

razvan u.
pescar de competitie

Re: recomandare motor electric

Mesaj de razvan u. »

Minn Kota Endura 30 lbs
C. S. PELICANUL

radu_popeanu

Mesaj de radu_popeanu »

Incerc si eu sa ma hotarasc asupra unui model de motor electric si am o nedumerire. Un motor de 30 nu e cam slabut pentru un lac in care trebuie sa plantezi la distante mai mari (250-300m)? As vrea si eu niste recomandari pentru un motor de maxim 1000 lei. Multumesc!
Maxi Fish Mures
Personal best 21,52 kg Harsany Hungary 2016

razvi

Mesaj de razvi »

Energoteam e-sential 66lbs recomand cu toata increderea. Ca exemplu l-am folosit la concurs la tancabesti si m-a tinut mai bine de 48 ore cu acumulator de 100 A si inca mai tinea dar am preferat sa il incarc ca ii scazuse viteza, si crede-ma ca l-am folosit destul. Locul 1 prima mansa parcare. Acest motor mi-a fost recomandat de Robert Boanta vicecampion national la spining anul 2010 si locul 4 anul asta. Deci recomandari sunt destule, si nu e singurul care il foloseste.

gimi_mures
pescar de competitie

Mesaj de gimi_mures »

Minn Kota sunt cele mai cautate dar au si pret cel putin de noi.Consider ca pt a nu avea probleme e nevoie de un minim de 40-45 lbs.
C&R

Bogdan Corbu
Pescar de competitie

Mesaj de Bogdan Corbu »

Parerea mea, este ca motorul electric ar trebui in primul rand ales in functie de dimensiunea barci si binenteles de catre conditiile atmosferice predominante ale lacului ales (vant puternic, valuri). Dati-mi voie sa ma explic:
-pt o barca mica 2,20- 2,50 max 2,70 un motor de 34 lbs este suficient (putere, autonomie baterie)
- pt o barca ceva mai mare 3,00 , 3,5m este esential un motor ceva mai mare, 44lbs sau chiar 54lbs (atentie, ca foarte multe motoare de 54 functioneaza la 24v, adica 2 baterii "inseriate")

P.S. 3zile cu o singura baterie (poate fi si ea si de 140 ah, agm sau gel) NU TE TINE
Cu respect,
Bogdan Corbu

radu_popeanu

Mesaj de radu_popeanu »

razvi scrie:Energoteam e-sential 66lbs recomand cu toata increderea. Ca exemplu l-am folosit la concurs la tancabesti si m-a tinut mai bine de 48 ore cu acumulator de 100 A si inca mai tinea dar am preferat sa il incarc ca ii scazuse viteza, si crede-ma ca l-am folosit destul. Locul 1 prima mansa parcare. Acest motor mi-a fost recomandat de Robert Boanta vicecampion national la spining anul 2010 si locul 4 anul asta. Deci recomandari sunt destule, si nu e singurul care il foloseste.
M-am uitat si eu la acest otor si pare interesant! Sunt curios daca materialele folosite la constructie sunt cat de cat de calitate! Nu am gait nici un review pentru acest motor!
Maxi Fish Mures
Personal best 21,52 kg Harsany Hungary 2016

razvi

Mesaj de razvi »

Eu il am de cca 3 ani si nu am avut probleme cu el. L-am folosit si pe valea argovei, blasova, etc(balti mari), si nu am avut de ce sa il desfac sa vad ce e inauntru. Pt autonomie recomand acumulatorul de 100 amperi.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”