Beheheeeeee,beheheeeeee,beheheeeeeee!!!!!

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
razvan u.
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Beheheeeeee,beheheeeeee,beheheeeeeee!!!!!

Mesaj de razvan u. »

Madaline,
Cum sunt strugurii?
C. S. PELICANUL

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Madalin Dirla scrie:1-5 !! Urmeaza Copenhaga :lol:
cornel.s scrie:6! Vine Steaua :roll: .
Nu mai vorbesc cu tine Mah!!!!!!!!
Arunci televizoru` pa geam?! Asa face si cumnatamiu.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

asa merge. perechi de 6. la Copenhaga se sparge ghinionu` :wink: .
Veti avea si voi partea voastra.
Urban culture.

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Daca va da si Copenhaga 5 =)) hahaha =)))))))

Cristi Chiritoi

Mesaj de Cristi Chiritoi »

GClaudiu scrie:Daca va da si Copenhaga 5 =)) hahaha =)))))))
Poate ne calificam si mai facem inca o data cinste Romaniei....iar daca ne va da 5, asta e, raman cele 10 puncte adunate in grupa si cu cele ale CFR-ului se mai adauga la coeficientul tarii pt 2014-2015. Orice se poate intampla cand joci cu echipe mari, intrebarea este ce a facut Dinamo in ultimii ani ? A adus macar un punctisor amarat dar bun ? Rusine e putin spus, dar aveti tupeu sa latrati...

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Pai eu ma enervez in campionat cand Dinamo rateaza sau e condusa, crede-ma ca la meciul cu Liberec, am crezut ca-mi sta inima la penalty-uri, imi doream sa se termine mai repede. Iar la meciul cu Lazio, cand Bratu a dat gol, nu stiu cum am reusit am dat un picior la usa de la dormitor si am spart-o (probabil prea multa adrenalina), dar la sfarsitul meciului mi-am dat seama ca Europa e prea mica pentru noi si n-avem loc. Iar la meciul cu Hajduk, nici nu vreau sa-mi aduc aminte, dupa ce i-am dominat categoric pe Stefan Cel Mare si Adrian Cristea a fost fenomenal, a trebuit sa luam 3 acolo.

Pana ce la Dinamo nu se face curatenie : actionari, antrenori, jucatori, eu imi doresc ca Dinamo sa nu se califice in nici o primavara/grupe/ etc. Nu vreau sa luam 5 de la Stuttgart, Maccabi, Real, si mai stiu eu cine. Cu toate ca noi i-am bombardat pe Everton cu Bratu in prim plan.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

GClaudiu scrie:
Pana ce la Dinamo nu se face curatenie : actionari, antrenori, jucatori, eu imi doresc ca Dinamo sa nu se califice in nici o primavara/grupe/ etc. Nu vreau sa luam 5 de la Stuttgart, Maccabi, Real, si mai stiu eu cine. Cu toate ca noi i-am bombardat pe Everton cu Bratu in prim plan.
Nu-ti fa griji cu Stuttgart, Maccabi sau Real, ar fi mult prea frumos pentru Dinamo sa ajunga pana acolo, ramaneti la nivel de nisa si scuipati in san sa nu ajunga "la matineu" !!! :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

martinik

Mesaj de martinik »

GClaudiu scrie:Pai eu ma enervez in campionat cand Dinamo rateaza sau e condusa, crede-ma ca la meciul cu Liberec, am crezut ca-mi sta inima la penalty-uri, imi doream sa se termine mai repede. Iar la meciul cu Lazio, cand Bratu a dat gol, nu stiu cum am reusit am dat un picior la usa de la dormitor si am spart-o (probabil prea multa adrenalina), dar la sfarsitul meciului mi-am dat seama ca Europa e prea mica pentru noi si n-avem loc. Iar la meciul cu Hajduk, nici nu vreau sa-mi aduc aminte, dupa ce i-am dominat categoric pe Stefan Cel Mare si Adrian Cristea a fost fenomenal, a trebuit sa luam 3 acolo.

noi, ca si colegi de forum, tinem la sanatatea pescarilor. asa ca sa va ajute D-zeu sa ramaneti acolo unde va shade voua bine, adica locurile 3-4, spre 15-16. nu de alta da' dupa ce ca sunteti 22-23 spectatori la meciurile echipei voastre favorite, ce-ar insemna sa incepeti sa va mierliti singuri :cry: . pentru cine ar mai "desena" dinamo pe gazon? :lol: :lol: :lol:

Claudiu Garlea
pescar de competitie

gabi1 scrie:
GClaudiu scrie:
Nu-ti fa griji cu Stuttgart, Maccabi sau Real, ar fi mult prea frumos pentru Dinamo sa ajunga pana acolo, ramaneti la nivel de nisa si scuipati in san sa nu ajunga "la matineu" !!! :lol:
Asta e dorinta voastra. :wink: prosteasca desigur, la Dinamo mereu vor fii oameni ce vor sa investeasca.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

GClaudiu,

Eu am expus o realitate in legatura cu dinamo, tu doar visezi cu ochii deschisi, ati fost atacati energetic cu flacara violet !! :lol: :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”