Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
probabil te referi la dinamo, sunteti emotionati voi insasi de rezultatele europene si asteptati sa vedeti cu cine picati de va calificati din grupa. Ar tb sa stati cu inima stransa la tv si sa sperati intr-o victorie a stelei, care impreuna cu un rezultat bun al cfr-ului, mai anuleaza din atatea tururi preliminarii. dar cred ca am gresit si imi cer scuze ca va pretindem ceva ce nu intelegeti, ceva care poate fi si in ajutorul vostru de ati reusi macar la anul sa va calificati...dar la voi se aplica tactica anului viitor, sa va lasam sa va pregatiti. mai bine ati incerca sa fiti cu picioarele pe pamant, daca puteti.GClaudiu scrie:Uite atata covrigu...................
No comment, fiecare ce poate...Hai CFR, avem nevoie de un rezultat bun pt noi, pt voi si pt cei care vor putea la anu'...Vladut Mateianu scrie:SSSS... Putin respect, in seara asta joaca campiona Romaniei, in Liga Campionilor..... ne-au facut mandri ca suntem romani, sa le tinem pumnii... Chiar daca mica, dar au o sansa !
PS Maine Intertoto...
Este ca nu stii ce inseamna punctele aduse de steaua pentru romania?Vladut Mateianu scrie:SSSS... Putin respect, in seara asta joaca campiona Romaniei, in Liga Campionilor..... ne-au facut mandri ca suntem romani, sa le tinem pumnii... Chiar daca mica, dar au o sansa !
PS Maine Intertoto...