VAND ATTACK FR 8000

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

nicolau ionut
Puncte: 0

Re: VAND ATTACK FR 8000

Mesaj de nicolau ionut »

I-mi pare rau, nu ma lasa sufletul sa te las sa mai intepi si pe altii asa cum m-ai intepat pe mine. De fapt nu pe mine, ci un copil de 14 ani, eu doar am fost prins la mijloc si am platit pretul mulinetelor, deoarece nu puteam sa-i dau cu bani porcariile care le-ai trimis.

Daca si aceasta mulineta este in aceeasi stare ca cele doua pe care le-am luat eu de la tine, sfatuiesc colegii de forum sa stea linistiti.
In discutiile avute telefonic cu tine au fost prezentate ca avand decat usoare urme de uzura exterioara, dar in realitate sunt distruse.
Nu voi mai comenta nimic pe postariile tale decat in momentul in care vei informa in mesaj starea reala a mulinetei.
Iti urez vanzare buna,

adisicoca

Mesaj de adisicoca »

cred ca am fost foarte clar cand ti-am spus ca daca nu iti plac sa le trimiti inapoi asa ca mai lasa-me in pace.te rog.sa fi sanatos.mulineta se retrage de la vanzare.sper ca esti multumit.

adisicoca

Mesaj de adisicoca »

ROG UN MODERATOR SA INCHIDA ACEST TOPIC.

nicolau ionut
Puncte: 0

Mesaj de nicolau ionut »

Sa-ti aduc aminte ca explicatia ta a fost ca asa le-ai luat de la cineva din Timisoara si "ca ce ar trebuii sa faci tu acum sa-i bagi pumnul pe gat" M-a deranjat foarte tare faptul ca m-ai mintit atunci cand am vorbit la telefon.
Dar ca sa inchei, daca esti asa de corect pe cat pretinzi astept pe privat date tale si ti le trimit inapoi.
Scopul mesajelor mele nu este sa le scoti de la vanzare ci sa informezi corect cumparatorul de starea produselor pe care la vinzi.
Salutari,

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”