Pareri avertizori Prologic

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Pareri avertizori Prologic

Mesaj de Vladut Mateianu »

Dintre cei care au , poate cineva sa-i recomande ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

zfcristian
Pescar de competitie

Re: Pareri avertizori Prologic

Mesaj de zfcristian »

Am folosit anul asta in 20 partide de 24 ore modelul Prologic VTSW - camou , am prins si ploi torentiale iar senzorii au functionat ireprosabil .

Eu pescuiesc cu senzorii pe silent si suna doar statia , fara lumini de veghe pe noapte si baterii Duracell astfel ca la senzori nu am schimbat bateriile ci doar la statie

Personal nu am ce sa le reprosez si o sa ii tin in continuare

dnt

Mesaj de dnt »

Am avut ambele modele si wtsw si wusb ,am vrut sa incerc si noul model,wtsw sunt cam mari/voluminosi.Ambele modele au functionat ireprosabil dar recomand wusb,sunt un model reusit,design interesant,functie mp3 statie, personalizare senzori,etc
Ca minus-in soare nu vezi ce senzor semnalizeaza,au led doar in rola.
cpk carp team

gabicarp

Mesaj de gabicarp »

Am si eu WUSB de aproximativ 1 an .
Ca minusri : daca e soare puternic nu se vede lumina ledului - asta nu ar fi prea grav. Ce mi se pare mai nasol , este ca nu au reglaj pentru sensibilitate . Am avut niste swingere de la nas but craker la care nu aveam greutati suplimentare si presupun ca si asta era cauza pentru care atunci cand era vremea cu vant tiuiau senzorii in continuu . Saptamaan asta mi-am luat swingere Fox euro MK2 si sper ca astfel sa rezolv si problema sensibilitatii pe vreme cu vant . Tot ca minus ar mai fi si faptul ca nu au mufa pentru swingere luminoase - cine doreste asa ceva .
Avertizorii au o singura melodie cu 4 trepte de reglaj pe tonalitate .
Statia pe mine ma intereseaza doar sa imi indice care senzor semnalizeaza in rest ca are MP3 sau mai stiu eu ce minunatii trece pe plan secund . Statia indica culoarea senzorului care tiuie .

dnt

Mesaj de dnt »

eu am folosit wusb+ hanger nash(lant de bicicleta) fara greutati suplimentare, nu am avut niciodata alarma falsa de la vant sau trepidatii ponton,senzorii se pot tine pe mute si personaliza din statie(daca se doresc tonuri diferite) un alt incovenient este ca la trasatura fina statia reda tot sunetul din fabrica,explicatia lor este sa anunte alarma falsa,gen vant sau pasari prin fire :)) oricum eu saream din cort la cel mai mic zgomot.... sunetul personalizat pleaca la run sau o rotatie completa a rolei
cpk carp team

stan madalin

Mesaj de stan madalin »

Modelul anterior statea cam prost la capitolul consum baterie .
Cum este noul model din acest punct de vedere ?
Multzumesc .
Catch & Release

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”