O faina din gau dur. Mai este si o chestie cu glutenul care imi scapa. Se foloseste la confectonarea pastelor si in patiserie. Cel mai bine ar raspunde Adriano. Eu o folosesc o chestie ce se cheama semolina pentru coca de pitza, dar imi iese la fel de buna si cu faina pentru pitza (o cumpar din Metro). Presupun ca si asta este tot din garu dur, pentru ca coca iese mai elastica.
Dorin Cruceru
Asociatia Pescarilor de Crap din Romania
____________________________________________
Nu-ti fie teama ca inaintezi prea incet. Teme-te daca te opresti.
Sun Tzu
Bravo Patabum - ai pus punctul pe I . Semolina = gris , nimic academic , vreo 18.000 lei ( 1,8 lei noi ) jumatatea .
Nu va speriati bai baieti de denumirile astea stranii - sunt ingrediente simple in orice tara .
Ai perfecta dreptate
Dar griÂş se poate obtine si din altceva in afara de grau.
Exista griÂş din seminte de floarea soarelui, din fructe uscate, din secara, din legume cu pastaie uscate, din porumb.
Si mai exista si J.Gris
Dorin Cruceru
Asociatia Pescarilor de Crap din Romania
____________________________________________
Nu-ti fie teama ca inaintezi prea incet. Teme-te daca te opresti.
Sun Tzu