Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
N-au nici un sens dezbaterile pe subiect George atata timp cat au votat doar cei ce au de impartit politica. E mai important procentajul de alegatori.gor965 scrie:A iesit exact ca in acest sondaj ...exact pe dos !E evident ca lumea vine la vot ca sa-i mai dea in a masii pe aia care au fost ! Ptr. acesti 54% din cei 40 % de alegatori cu drept de vot, conteaza mai putin cine vine la putere...numai ai'lalti sa nu mai fie !
Si ei de noiRSC scrie:Noroc ca pe 21 dec vine sfarsitul lumii si-n felul asta scapam de ei
Atat timp cat suntem platitori de taxe si impozite avem dreptul legitim de a face gura .gor965 scrie:Merita pe dracu' ! Se plange o tara intreaga si pe kknarii aia de la putere ii dor in p**a ! Din 4 in 4 ani ies cu vrajelile astea pe piata...ca daca nu votezi, sa nu mai ai curaj sa faci gura dupa aia ! Da' ce p i z d a mamii lor au facut 20 de ani ca sa le acord eu un vot ? Vi-i se pare voua ca s-a ivit vre-o alternativa la fosta si actuala clasa politica ce-si paseaza din cand in cand puterea ? De ce trebuie mereu sa avem de ales intre 2 lucruri rele ? Vad in votul acordat unui hot, o sentinta ...mai plastic spus, ma condam singur sa-i ajut sa ma sinucida ! Chiar daca va trebui sa muncesc pe un salariu de kkt, ca sa aiba ei ce sa fure, eu tot nu le dau votul meu !gabi1 scrie: Da, merita sa votezi indiferent de ce optiune ai, altfel nu "se mai merita" sa te plangi ulterior asa cum o faci acum !