Ce-ai intors-o si tu ca sa scapi de labegor965 scrie:Hai ca deja e cu vrajala ...langa pisica sunt 3 pui...si aici cred ca daca erau pui de foca , nu se prindea nimeni cate picioare sunt !

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Ce-ai intors-o si tu ca sa scapi de labegor965 scrie:Hai ca deja e cu vrajala ...langa pisica sunt 3 pui...si aici cred ca daca erau pui de foca , nu se prindea nimeni cate picioare sunt !
La ce etaj e?iohann scrie:un melc intr-un put de 10metri vrea sa urce la suprafata.
ziua urca 3m,iar noapte aluneca 2m![]()
cate zile face?
cornel.s scrie:La ce etaj e?iohann scrie:un melc intr-un put de 10metri vrea sa urce la suprafata.
cate zile face?
Am avut firma de alpinism. E adevarat ca exista un astfel de nod. Se prinde o bucla intr-un nod simplu si se coboara pe coarda care inchide nodul. Iesind din coarda tragi de cealalta, dar nu cred ca asta e raspunsul. E mai simplu sa regrupezi prin balconAndrei I scrie:la aia cu sfoara e un tip de nod "nodul foarfeca" legi sfoara cu acest nod de carlig...cobori in balcon...nodul respectiv permite desfacerea sforii cand se elibereaza tensiunea in coarda. O refolosesti pana jos. P.S. functioneaza dar eu nu as avea curaj
Poi da-l dreaq. I-a venit lui asea dintr-o data sa plece din put? Ma gandesc ca deja si-a loat viteza un pic.iohann scrie:cornel.s scrie:La ce etaj e?iohann scrie:un melc intr-un put de 10metri vrea sa urce la suprafata.
cate zile face?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ce etaj?![]()
![]()
![]()
![]()
iohann scrie:in cate zile ajunge la suprafata?
nu sunt etaje in putul din problema
cornel.s scrie:iohann scrie:in cate zile ajunge la suprafata?
nu sunt etaje in putul din problema. In 10 e bine?