TU CU CINE VOTEZI? ROMANIA VOTEAZA IN 9 DECEMBRIE 2012

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

CE PARTID VEI VOTA ?

Chestionarul s-a închis pe data de Vin Dec 14, 2012 2:08

ARD
25
42%
USL
26
44%
PPDD
3
5%
PRM
4
7%
UDMR
1
2%

Voturi totale: 59

Albert
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: TU CU CINE VOTEZI? ROMANIA VOTEAZA IN 9 DECEMBRIE 2012

Mesaj de Albert »

Vladut Mateianu scrie:
Nu te contrazic, dar eu asa imi aduc aminte, ca am iesit la vot sa reducem nr parlamentarilor ! Cine a hotarat inmultirea lor nu stiu.. :roll:
..pai din 2009, sau cand o' fo' referendumu' lu' peste, pana anul asta era timp berechet sa se "ia in considerare ce vrea poporu' ". Da' ce sa faci..comunistii protocalii sunt din acelasi aluat cu astia rosii, mov si...verzi(parca asta-i culoarea UDMR-ului) :lol:

Cristi Chiritoi

Mesaj de Cristi Chiritoi »

Iaca avem prim ministru. Da stiti ce-mi place? Ca mincinosu plagiatorul ponta a luat-o peste nas de la propriul partid. Uite udmr-ul la guvernare, uite nu mai e !? Dar cu asta, vorba aia, nu se face primavara. Si inca o dilema: cum e posibil ca un om cu dosare penale pe rol sa fie ministru (la transporturi)... Nu ne mai mira nimik, avem usl-isti parlamentari penal-isti :mrgreen: (da' noi i-am ales).

PS: dau o sticla di Jack cand Sicritara o zice ceva logik de la tribuna, dar fara fitzuica in fatza :lol:

Romulus

Mesaj de Romulus »

Interesant,nu credeam ca ar putea infecta ciuma portocalie intr-un procent mai mare pescarii de crap decat media romanilor la nivel national.In fine,se pare ca au fost eficace unde era ineficient.Totusi,de la simpatizant pana la propagandist este ceva cale.Pacat de forum ca este infectat cu asemenea invective,de parca nu sunt de ajuns cele legate de concursurile de pescuit.

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Romulus scrie:Interesant,nu credeam ca ar putea infecta ciuma portocalie intr-un procent mai mare pescarii de crap decat media romanilor la nivel national.In fine,se pare ca au fost eficace unde era ineficient.Totusi,de la simpatizant pana la propagandist este ceva cale.Pacat de forum ca este infectat cu asemenea invective,de parca nu sunt de ajuns cele legate de concursurile de pescuit.
Cine nu gandeste ca tine este defect????
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Cristi Chiritoi scrie:Iaca avem prim ministru. Da stiti ce-mi place? Ca mincinosu plagiatorul ponta a luat-o peste nas de la propriul partid. Uite udmr-ul la guvernare, uite nu mai e !? Dar cu asta, vorba aia, nu se face primavara. Si inca o dilema: cum e posibil ca un om cu dosare penale pe rol sa fie ministru (la transporturi)... Nu ne mai mira nimik, avem usl-isti parlamentari penal-isti :mrgreen: (da' noi i-am ales).

PS: dau o sticla di Jack cand Sicritara o zice ceva logik de la tribuna, dar fara fitzuica in fatza :lol:

Nici pe o sticla de apa din MV 2 sau Tancabesti nu as pune un asemenea pariu. Fatuca va ingrosa randul necuvantatoarelor din parlament. Cand ma uit la ei parca m-as uita pe Animal Planet :lol:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

Romulus scrie:Interesant,nu credeam ca ar putea infecta ciuma portocalie intr-un procent mai mare pescarii de crap decat media romanilor la nivel national.In fine,se pare ca au fost eficace unde era ineficient.Totusi,de la simpatizant pana la propagandist este ceva cale.Pacat de forum ca este infectat cu asemenea invective,de parca nu sunt de ajuns cele legate de concursurile de pescuit.

esti frate cu Remus?!

Romulus

Mesaj de Romulus »

Sunt frate cu Gordon Scott,ipotetic vorbind.

Cristi Chiritoi

Mesaj de Cristi Chiritoi »

Romulus scrie:Totusi,de la simpatizant pana la propagandist este ceva cale.Pacat de forum ca este infectat cu asemenea invective,de parca nu sunt de ajuns cele legate de concursurile de pescuit.
Cred ca ai incurcat termenele. Alegerile au fost si c-am gata cu propaganda...dar nu-i problema, se mai intampla. Vizavi de discutie, am vazut si lucruri interesante spuse pe acest topic iar daca ai o retinere sau esti simpatizant (atentie, nu propagandist, ca nu mai este cazul)...........

PS: Invectiva inseamna jignire, injurie sau tenta ironica. Era vorba de mincinosul plagiatorul Ponta. Tu vezi aici invectiva sau realitate???

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Se pare ca fanii guvernatorului impus de UE (Base) ,trebuie sa-i ceara scuze lui Victoras Boc (Ponta)!Este cuminte si asculta toate ordinele de la Cotroceni !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”