Sfat achizitie lanseta feeder

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Legal
Puncte: 0

Sfat achizitie lanseta feeder

Mesaj de Legal »

Va salut!
Am achizitionat in primavara o lanseta Energo Power Feeder de 3.60 cu care am si pescuit,insa doresc sa imi achizitionez inca o lanseta.Acum nu stiu exact daca as vrea tot Power Feeder pentru ca sincer cu alte lansete nu am pescuit si deci nu stiu.
Asadar, pentru cunoscatori, va rog sa ma sfatuiti cam spre ce lanseta sa ma indrept.

Precizez: - Pret maxim: 250 ron
- Pescuit si pe balti dar si pe rauri
- Speciile vizate: cam tot ce se poate prinde la feeder.Nu doresc un bat specializat pe o specie anume.
- Mulinetele folosite: Energoteam Power Feeder 5000

Astept pareri de la voi daca sa iau inca una la fel sau alt model.

Va multumesc!

darius123

Re: Sfat achizitie lanseta feeder

Mesaj de darius123 »

Eu zic sa te orientezi si spre altceva mai ,,light''.Power feeder este un un par, se preteaza doar pescuitului la pesti mari pe rauri cu cursuri puternice.
Eu nu sunt un pescar de feeder, dar imi place sa mai imi omor asteptarea cu un feeder si am ales Energoteam President Dx kevlar.Sunt foarte multumit, il folosesc si la pescuitului crapului pe balti si il folosesc cu succes si la Dunare pentru caras-crap.Este un feeder heavy(100-120 grame), dar nu par ca si Power Feeder.
Daca vrei sa folosesti 2 feedere, te sfatuiesc sa cumperi 2 feedere de lungimi diferite, o sa iti fie mai usor cand pescuiesti cu ele in paralel.
Ultima oară modificat Joi Dec 13, 2012 6:42 de către darius123, modificat 1 dată în total.

darius123

Mesaj de darius123 »

In bugetului pe care il ai, te poti indrepta spre un Maver, Energoteam, Spro(mai mult second).

Legal

Mesaj de Legal »

Multumesc frumos pt sfaturi.
Oricum mi-am indreptat atentia spre un Preston C-Tech Feeder 11ft/ 3,35m.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”