Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
cu ce te-a smecherit ...?charlex scrie:Datorita amabilitatatii userului faurmircea, care minte de ingheata apele, aceste lansete revin la vanzare.
Pentru mai multe detalii, accesati si rubrica "Feedback vanzari-cumparari" si, in general, feriti-va de "faurmircea" deoarece este un smecher banuit!
Prietene, vad ca incerci sa te ascunzi dupa corcodus, dar nu tine vrajeala! Oi avea tu mult tupeu, dar nici noi nu ne-am nascut ieri...faurmircea scrie:ui aici stare ireprosabila de sharlatan ce esti sa vada lumea care din noi este neserios
spor la vanzare pretene
faurmircea scrie:ba vrajeala care 2 luni de zile esti nesanatos ?
din 24.11.2012 pana in 10.12.2012 sunt 2 luni
de 2 3 luni le ai tu la vanzare pretene si normal ca m`am simtit fraieri de tine din moment ce iti cer poze si tu trimit poze cu alte bete decat trebuia sa primesc
dupaia imi vi cu povesti ca is alu tacto si trimiti poze cu 8 lansete din care 5 sunt pline cu pamant pe varfuri aia este la tine stare buna ? uite cum ai vrut tu sa ma duci cu zaharelul asa te`am dus si io
+ ca ti`am vazut interventia in vanzarea lui Johan care avea tot de 3.25 cam jeruite
deci pa
Vand 4 lansete Shimano Speedmaster Long Range, cod SM 12300 LDL
-lungime 3,66 m.
-t.c. 3,00 lbs.
-actiune rapida
-echipare completa Fuji (mandrina + inele)
-mufare inversa
-intreg talonul este imbracat in cauciuc termocontractil;
Lansetele sunt penultimul model (cele mai bune).
Se afla in stare ireprosabila, fiecare in husa originala. Utilizate foarte putin. Fara cea mai mica zgarietura!
nai avut rodpod de le`ai tinut cu varfu in pamant ce kkt ma iei tu pe mine la 11 metri peci