Cat de simplu a fost? Era firesc sa faca 2 ore, da` trebuia sa gandesc in plus. Bravo!Marian Constantin scrie:corect.....2 ore

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Cat de simplu a fost? Era firesc sa faca 2 ore, da` trebuia sa gandesc in plus. Bravo!Marian Constantin scrie:corect.....2 ore
cornel.s scrie:Ce om prost?! Daca are bani de piata de ce nu se urca pa sacosa cu cartofi sa fie mai inalt?!!Just Fish scrie:2 ore zic si eu pana iese tot trenul![]()
Zic si eu una :
Un om sarac ,slab si de statura mică locuiește la etajul 10.
De fiecare data cand vine de la munca , de la plimbare sau de la piața cu bagaje or sacosi urca de fiecare data la etajul 7 iar 3 etaje merge pe scari
Dc nu merge omul cu liftul pana la etajul 10 ?
De unde ai scos camila ???Vladut Mateianu scrie:Un calator ajunge la o oaza in desert. Are la el doar un cantar (care cantareste maximum 1 kg) si o punga goala. Oaza este plina de apa, iar pe apa pluteste o barca .
Cum face calatorul sa afle cate kg are camila lui ?
spre rusine mea, de-abia zilele astea am vazut inglourious bastards. la vremea lui, cand am auzit ca joaca brad pitt, m-am gandit ca e un film de marketing. insa, can l-am vazut acum, la mijlocul filmului l-am oprit si m-am uitat sa vad cine dracu' l-a facut. surpriza: quentin tarantino.iohann scrie:Andrei I scrie:iohann scrie:un film gen spartacus,troia,300,etc.cine-mi spune?
"Despre oameni si MELCI "![]()
![]()
hai cinefilii