PS.Andrei,tot fotbalu' e dragostea ta...nu circul asta de pescuit...

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
pe postul lui misu ionescu, in fata aparariiRemus Munteanu scrie:PS.Andrei,tot fotbalu' e dragostea ta...nu circul asta de pescuit...Pe ce post evoluezi
![]()
tu poti sa joci oriunde, mariane. oricum ai fost la toate cluburile...Marian Constantin scrie:si un membru overten vrea sa participe
daca e loc pe undeva , in vreo echipa ... Marian Constantin
Bai, da`organizati etapa si nu va mai ascundeti in spatele distantei.Remus Munteanu scrie:Mishu era un ''çiobanas''cu 2 viteze...incet si pe loc..
Dupa cum te stiu eu,Andrei,tu ai alte calitati...Asa ca mai bine urca la ''creatie''...![]()
![]()
Pacat ca Piatra Nt. e asa departe ,caci gaseam in club vreo 6-7 meseriashi si ne bagam si noi...
bine. urc mai sus, gen solomon, asa.Remus Munteanu scrie:Mishu era un ''çiobanas''cu 2 viteze...incet si pe loc..
Dupa cum te stiu eu,Andrei,tu ai alte calitati...Asa ca mai bine urca la ''creatie''...![]()
![]()
Pacat ca Piatra Nt. e asa departe ,caci gaseam in club vreo 6-7 meseriashi si ne bagam si noi...
Remus Munteanu scrie:Daca veneam cu salam si cu fratii lui,luam sigur trofeul de campioni la P.Nt...
Se gaseau imediat contestatari,ca cica nu am jucat pe bune ...si faceau contestatie...![]()
![]()
PS.Andrei...vezi ca Mishu e pescar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pe bune..