Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Matale nu esti ala care a iesit pe locul 2 la concursul de la Balastiera si strigai in gura mare la niste concurenti ...MAI INVATATI SA PESCUITI BA ....??popescu eduard scrie:Astept MTX 16 . Pana atunci ma chinui cu ce am !
El este,l-am auzit si euadevar si dreptae scrie:Matale nu esti ala care a iesit pe locul 2 la concursul de la Balastiera si strigai in gura mare la niste concurenti ...MAI INVATATI SA PESCUITI BA ....??popescu eduard scrie:Astept MTX 16 . Pana atunci ma chinui cu ce am !
Doamne fereste!!! NU a facut nimica rau tipul doar k a calcat in picioare orgoliul unoraDan Andrei scrie:Imi este groaza sa ma gandesc ce se intampla daca iesea pe primul loc......Ce vorbe grele si insulte ar fi putut sa arunce.....
Ori la calcat si pe al tau de nu ai curaj sa te recomanzi si strici topicul omului?adevar si dreptae scrie:Doamne fereste!!! NU a facut nimica rau tipul doar k a calcat in picioare orgoliul unoraDan Andrei scrie:Imi este groaza sa ma gandesc ce se intampla daca iesea pe primul loc......Ce vorbe grele si insulte ar fi putut sa arunce.....![]()
![]()
popescu eduard scrie:valabil