Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Pai asta este faza ca daca le ascute cineva care nu se pricepe le face varza,cica trebuie cineva cu nu stiu ce masina de rectificat.( gen ateliere de rectificat chiulase auto)paulletta scrie:Decat sa te complici sa ascuti cutitele mai bine cumperi unele noi.
Plus ca daca cine le ascute nu se pricepe nu va mai face treaba freza.
Ala de care am scris mai devreme am zis eu ca este jmecher dar degeaba.Cand am fost cu coarba la balta nu mai gurea deloc deci stai cuminte.mardare scrie:Salut . Unde anume ! La ce numar ? Am si eu nevoie sa ascut niste lame. Cu respect.
Poti face proba acasa,nu trebuie sa mergi pe balta,congelezi un bidon de 5L de apa si tearsinel scrie:Ala de care am scris mai devreme am zis eu ca este jmecher dar degeaba.Cand am fost cu coarba la balta nu mai gurea deloc deci stai cuminte.mardare scrie:Salut . Unde anume ! La ce numar ? Am si eu nevoie sa ascut niste lame. Cu respect.
A gasit tata un tip care le-a aranjat iar si cand a vazut ce a facut ala a zis direct ca le modificase unghiul, dar acum nu am apucat sa o probez sa vad daca merge.(acum ele par in regula dar pana la proba nu pot sa ma pronunt 100%)