buna ziua as vrea sa ma ajutati intr-o problema!as vrea sa achizitionez un set de lansete si nustiu cum as iesi mai ieftin sa le iau on line din magazinele noastre sau sa incerc tot prin comanda on line de ceva site-uri din strainatate si care mi le ati recomanda .in speranta ca ma veti ajuta sa fac alegerea potrivita va multumesc anticipat!!si unncalduros LA MULTI ANI!!!SI FIRE INTINSE!
Pentru Sonik incearca sa le comanzi de pe siteurile din Uk, le gasesti la preturi mai mici decat la noi.Costum termo nu stiu daca merita sa iei de afara, la Prologic si Trakker am vazut preturi mai mari ca si la ,,Marele Peste'', dar poate gasesti ceva oferte speciale.Din cate stiu, sunt cateva magazine din Uk care trimit in Romania si transportul vine in jur de 30 lire si am auzit ca se poate negocia transportul gratis, la o comanda mai mare.Sonik Sk4 cu inel de 40 costa in jur de 250 lire 3 bucati, in Romania nu gasesti nici Sk3 in banii astia.Am vazut multe anunturi cu Sonikuri noi aduse de afara, nu prea mai cumpara nimeni din Romania.Cu 2-3 mailuri in engleza, ai rezolvat problema.