Abonamente 2013

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
bradlly
Puncte: 0

Re: Abonamente 2013

Mesaj de bradlly »

Mai sunt 2 variante care trebuiesc luate in calcul :
1. Pleasa
2. Teiul

Eu unul abia astept sa fac un pescuit pe Pleasa, am auzit ca s-a marit balta, ca s-ar fi daramat un dig si s-ar fi realizat o balta mai mare.( nu stiu nimic oficial...doar din auzite ).

Referitor la Teiul am trecut saptamana trecuta pe langa ea, mi se pare extraordinara pentru a campa vara 48 de ore cu cortul, maluri largi, nu stiu pestele cat de mare e ..dar de pe la tv am vazut ca este destul de mult. :lol:
APS Bucuresti
Alexandru Brad

samanoske72

Mesaj de samanoske72 »

bradlly scrie:Mai sunt 2 variante care trebuiesc luate in calcul :
1. Pleasa
2. Teiul

Eu unul abia astept sa fac un pescuit pe Pleasa, am auzit ca s-a marit balta, ca s-ar fi daramat un dig si s-ar fi realizat o balta mai mare.( nu stiu nimic oficial...doar din auzite ).

Referitor la Teiul am trecut saptamana trecuta pe langa ea, mi se pare extraordinara pentru a campa vara 48 de ore cu cortul, maluri largi, nu stiu pestele cat de mare e ..dar de pe la tv am vazut ca este destul de mult. :lol:
...merge si Caldarusani in lista!

Stef 12

Mesaj de Stef 12 »

Iti recomand Pleasa sau Magura 9 :)
Banii, interesele, gloria...pot oricand schimba istoria.

peterpan77

Mesaj de peterpan77 »

da, si eu am citit/auzit tot soiul de lucruri despre Greaca... si de bune si de rele...cert este ca nu iese fum fara foc :?
oricum, eu am specificat baltile pe care am pescuit deja in anul 2012 pentru a exemplifica "experienta acumulata" :) :)
as fi foarte interesat si de alte locatii, cum ar fi:
- Moara Vlasiei (am auzit ca are cea mai mare densitate de peste si mult peste mare)
- Pleasa (am auzit ca a facut investitii serioase in 2012 privind facilitatile de pe balta)
insa nu stiu daca fac abonamente si daca nu cumva bugetul alocat este prea mic :( :(

Am auzit si despre Sarulesti, Tancabesti dar cred ca "trebuie sa mai cresc" :oops:

Sulimanu este o idee... o sa ma documentez. Multumesc...

kelu84

Mesaj de kelu84 »

mergi si pescuieste si pe moara, sulimanu si pleasa, si vezi apoi care iti face cu ochiul si daca se incadreaza in buget. clasamentul meu ar fi
magura9
moara vlasiei. desi moara vlasiei tine mult mai mult peste fata de magura, optez pentru magura. nu stiu de ce, insa" ma trage ata" mai repede acolo decat pe moara.este o optiune personala. pe chiroiu, pleasa si sulimanu nu am ajuns si nu as putea sa iti spun

arsinel
Pescar de competitie

Mesaj de arsinel »

peterpan scrie:Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns pana acum ...
Intr-adevar, o intrebare ar fi pe ce balti se fac abonamente in 2013...
Din cate stiu eu, pe Magura 9 exista un sistem (oricand vrei, in limita standurilor disponibile) si care s-ar incadra in bugetul mentionat. Pe celelalte balti enumerate nu stiu sa existe vreun fel de abonament...
Poate stiti voi alte balti care fac abonamente...
Poate ceva postari de la administratorii baltilor (nu vreau sa fiu obraznic, sunt pur si simplu interesat) ... sunt atatea balti pe o raza de 100 km de Bucuresti ...
Astept...
P. S. - @Arsinel@: pe cine contactez pentru un abonament pe Chiroiu 4? Eventual pm...
Vorbeste cu George Alexandru sau Iulian Petre sa te puna in legatura cu Dl Valer patronul balti dar cred ca orezolvi direct cu George Alexandru.
Din ce stiu eu nu exista abonament pe 1 an dar exista pe 10 partide.
Vorbeste cu unul din ei .
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

bradlly

Mesaj de bradlly »

kelu84 scrie:mergi si pescuieste si pe moara, sulimanu si pleasa, si vezi apoi care iti face cu ochiul si daca se incadreaza in buget. clasamentul meu ar fi
magura9
moara vlasiei. desi moara vlasiei tine mult mai mult peste fata de magura, optez pentru magura. nu stiu de ce, insa" ma trage ata" mai repede acolo decat pe moara.este o optiune personala. pe chiroiu, pleasa si sulimanu nu am ajuns si nu as putea sa iti spun
ma nu stiu, da si la mine e acelasi lucru, a fost dragoste la prima vedere cu Magura9, practic in 2012 am pescuit numai pe balta asta, si nu m-am saturat nici pe departe de ea. :P :P :P
APS Bucuresti
Alexandru Brad

florin pocris
pescar de competitie

Mesaj de florin pocris »

e frumoasa Magura 9 si nu te saturi de ea niciodata,revii mereu cu placere.....
e plina de surprize maxime si Chiroiu 4,relaxare totala si surprize piscicole neasteptate uneori...
cu siguranta MV2 iti va umple orice zii de pescuit cu capturi...

cam asta am eu de zis...
La multi ani!

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

lulupescar scrie:e frumoasa Magura 9 si nu te saturi de ea niciodata,revii mereu cu placere.....
e plina de surprize maxime si Chiroiu 4,relaxare totala si surprize piscicole neasteptate uneori...
cu siguranta MV2 iti va umple orice zii de pescuit cu capturi...
...dar crapar o sa fii dupa ce o sa pescuiesti pe Tancabesti :wink:

Sa aveti un An Nou 2013 plin de bucurii si aventuri...la pescuit!
"Keep it simple!"

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Eu in 2012 cel mai des am fost pe Pleasa.
Am fost si pe Sulimanu, si pe M9, si pe MV, nu am decat cuvinte de lauda pt cele 3 balti dar totusi cel mai mult mi-a placut pe Pleasa. De fiecare data am fost la pontoanele cu plopi, si nici cele mai grele zile de vara nu au fost o problema in a sta pe balta cu partenerii de pescuit si cu sotiile/prietenele, la umbra deasa a copacilor.
La dezamagiri pt 2012, as trece Greaca Cercani si Solacolu.
Critic echilibrat

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”