Abonamente 2013

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
arsinel
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Abonamente 2013

Mesaj de arsinel »

RSC scrie:
lulupescar scrie:e frumoasa Magura 9 si nu te saturi de ea niciodata,revii mereu cu placere.....
e plina de surprize maxime si Chiroiu 4,relaxare totala si surprize piscicole neasteptate uneori...
cu siguranta MV2 iti va umple orice zii de pescuit cu capturi...
...dar crapar o sa fii dupa ce o sa pescuiesti pe Tancabesti :wink:

Sa aveti un An Nou 2013 plin de bucurii si aventuri...la pescuit!
Pai da dar omul nu are disponibil decat max 300 euroi.
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

menzoco

Mesaj de menzoco »

poti incerca si mirolake,tot 45-50km.magura9 e ok si in cursul saptamanii si weekend,pe Mv e omor in weekend.pe greaca e super dar pacat pt ca nu mai e ce a fost.poate va veni George cu ceva noutati in favoarea pescarilor.

Cristian Stanoi
Pescar de competitie

Mesaj de Cristian Stanoi »

Eu ti-as recomanda Moara Vlasiei dar nu prea te incadrezi in buget si nici nu stiu daca se mai fac abonamente, altfel te incadrezi pentru 14 partide de 24 ore C&R. Daca timpul iti permite trebuie sa mergi in timpul saptamanii, in weekend este extrem de aglomerat.
Clubul Sportiv Green Lake

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

......am inteles ,deci mirolake e balta de crapalai iar Greaca Cercani e balta de ciortanei,buna gluma :lol: :lol: :lol: :lol:
menzoco scrie:poti incerca si mirolake,tot 45-50km.magura9 e ok si in cursul saptamanii si weekend,pe Mv e omor in weekend.pe greaca e super dar pacat pt ca nu mai e ce a fost.poate va veni George cu ceva noutati in favoarea pescarilor.

peterpan77

Mesaj de peterpan77 »

Fire intinse tuturor in 2013!!!

menzoco

Mesaj de menzoco »

Madalin Dirla scrie:......am inteles ,deci mirolake e balta de crapalai iar Greaca Cercani e balta de ciortanei,buna gluma :lol: :lol: :lol: :lol:
menzoco scrie:poti incerca si mirolake,tot 45-50km.magura9 e ok si in cursul saptamanii si weekend,pe Mv e omor in weekend.pe greaca e super dar pacat pt ca nu mai e ce a fost.poate va veni George cu ceva noutati in favoarea pescarilor.
Madaline eu i-am spus că poate să încerce şi balta aia.dar tu tot o ţi cu greaca.o ridici atât la nivelul pe care l-a avut.sau poate îţi da george nişte ouă de prepelita sau un curcan.eu sunt sigur că anul asta nu ai fost 2-3 greaca la pescuit,poate :D :lol: pe la danezul.

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

....pacat,n-ai inteles nimik si tecontrazici singur,asa se intampla de la o varsta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
menzoco scrie:
Madalin Dirla scrie:......am inteles ,deci mirolake e balta de crapalai iar Greaca Cercani e balta de ciortanei,buna gluma :lol: :lol: :lol: :lol:
Madaline eu i-am spus că poate să încerce şi balta aia.dar tu tot o ţi cu greaca.o ridici atât la nivelul pe care l-a avut.sau poate îţi da george nişte ouă de prepelita sau un curcan.eu sunt sigur că anul asta nu ai fost 2-3 greaca la pescuit,poate :D :lol: pe la danezul.

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

La Multi Ani din partea administratiei Lacului Sulimanu pentru toti pescarii care ne-au vizitat in 2012 si nu numai.
Va doresc un an mai bun de cat cel care atrecut si sa va depasiti recordurile personale
LA MULT ANI

Multumesc pentru aprecierile dvs.pentru Sulimanu
La fel ca si anul trecut in 2013 nu o sa dezamagim pescarii cu pretentii
Anul acesta overtenii vor iesi la pozat garantat :lol:
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Dl Dan ne asteptam ca dupa urarile facute sa apareti si cu oferta de abonamente pentru 2013 .Sau trebuie sa vedeti ofertele altora?
Hai incercati si spargeti dv gheata cu ofertele de abonament, dupa care asteptam si alti adminstratori de balti sa vina cu ofertele lor de abonamente.
Ce ziceti domnilor adminstratori de balti ?

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

popescu59 scrie:Dl Dan ne asteptam ca dupa urarile facute sa apareti si cu oferta de abonamente pentru 2013 .Sau trebuie sa vedeti ofertele altora?
Hai incercati si spargeti dv gheata cu ofertele de abonament, dupa care asteptam si alti adminstratori de balti sa vina cu ofertele lor de abonamente.
Ce ziceti domnilor adminstratori de balti ?
Nu astept pe nimeni sa vad oferte.
Balta Sulimanu a avut si anul trecut oferta de abonamente
Pentru 2013 am sa fac un studiu de piata si am sa vin co o varianta de abonamete care sa fie si in favoarea pescarului.
Abonamentul va fi calculat in functie de prezentarile pe balta pe toata durata anului si obligatoriu pt. pescarii C&R
Deci cam care ar fi varianta care sa va avantajeze un pescar C&R cu insotitor sau fara din punt de vedere ca prezentari pe balta si costul unui abonament pe sezon?
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”