Boilies pentru primavara

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Madalin Dirla
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Boilies pentru primavara

Mesaj de Madalin Dirla »

Eu zic ca e tocmai invers de cum zice Ionut72,pe ape limpezi pti folosi pop-uri de culori apropiate boliesurilor iar pe ape tulburi,calde,etc. culori "aprinse".

Iti recomand squid cu stropeala de pruna :wink

ionut72 scrie:
andrei0001 scrie:La frankfurter ce pop-upuri ( ma refer la arome ) a-ti folosit ?
Daca e vorba tot de ape reci si limpezi, de primavara, unele cat mai viu colorate, roz, portocalii-galbene, sau chiar o combinatie dintre cele 2. Cand vremea si, implicit, apa se mai incalzesc poti migra spre alb. Dar nu e ceva batut in cuie...

Acu' vad ca am avut un acces de dislexie si am citit "culori" in loc de "arome". De la o varsta se mai intampla :D

Ca aroma de pop-up combinat cu frankfurter incearca ... somon afumat! :wink:

carpone

Mesaj de carpone »

Pe Moara primavara daca punem un pop-up(fructa) de 10mm pe firul de par nu o sa avem randament???

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

eu ma refeream la culoare nu la aroma,dar MV2 nu este limpede niciodata :wink:
carpone scrie:Pe Moara primavara daca punem un pop-up(fructa) de 10mm pe firul de par nu o sa avem randament???

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

Nu inteleg de ce se dezbate atat de mult problema cu boilies pe Moara. Pe balta respectiva se prinde la orice, in special la plastice, unde poti sa scoti si 150 kg de peste in 12 h. Acum depinde ce vrei sa prinzi tu. Daca dai dupa peste mare atunci da fa-ti bile, daca vrei doar sa prinzi peste nu te complica si dai cu momitor si plastice. Scapi mai ieftin, prinzi mai bine decat cu bile intr-o partida scurta, daca pui si viermisori in nada rupi.

Acum revenind la intrebarea ta, da se prinde la pop-up foarte bine, la snowman, tot asa.

Pe Moara nu trebuie sa te complici, densitatea este atat de mare, incat si cand este presiune imensa pe balta se prinde peste.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Ma rog, fiecare cu parerile si experienta lui, am spus deja ca nimic nu e batut in cuie, fiecare balta are particularitatile ei. Daca-i vorba strict de "Moara", eu unul nu folosesc aproape deloc pop-up! Si, in rarele cazuri cand le-am folosit, primavara, cele mai bune rezultate le-am avut cu "two-tone" (tuttifruttipineapple) de la Dynamite. O fi fost intamplare? Tot ce se poate, eu am dat un sfat din experienta mea.

La fel, d.p.m.d.v, squid-ul + pruna nu-i doar pentru primavara, ci merge bine tot anul. Nu numai pe Moara. Repet, in opinia mea, nu exista o reteta sigura 100% in pescuit.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Ionut,nu ma intelege gresit,nu am nimik cu nimeni,mi-am spus si eu parerea vis-a-vis de pop-poup-uri............cel mai bine la concursurile de pe MV2 PRIMAVARA am prins la un pop-poup de ananas de 12mm :wink:

ionut72 scrie:Ma rog, fiecare cu parerile si experienta lui, am spus deja ca nimic nu e batut in cuie, fiecare balta are particularitatile ei. Daca-i vorba strict de "Moara", eu unul nu folosesc aproape deloc pop-up! Si, in rarele cazuri cand le-am folosit, primavara, cele mai bune rezultate le-am avut cu "two-tone" (tuttifruttipineapple) de la Dynamite. O fi fost intamplare? Tot ce se poate, eu am dat un sfat din experienta mea.

La fel, d.p.m.d.v, squid-ul + pruna nu-i doar pentru primavara, ci merge bine tot anul. Nu numai pe Moara. Repet, in opinia mea, nu exista o reteta sigura 100% in pescuit.

bradlly

Mesaj de bradlly »

Eu unul am avut cele mai bune rezultate cu bilele Competition si popup-rile roz din cutia Recto ale lui Mircica Gheran, pe tot parcursul anului, nu a contat ca a fost primavara rece, vara calduroasa sau toamna tarzie, pur si simplu si-au facut treaba exemplar.
APS Bucuresti
Alexandru Brad

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

@Madalin
Ionut,nu ma intelege gresit,nu am nimik cu nimeni
Nu, te-am inteles foarte bine si n-am avut nici o secunda impresia ca ai avea ceva cu mine! :D :D
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Mircea30

Mesaj de Mircea30 »

in principal incearca produse pe baza vegetala in primavara pana in iulie vara si dupa ,toamna, incearca sa dai cu bile pe baza animala birdfood robin red squid and octopus ;) si daca folosesti pasturi groundbait primavara sa fie cat mai dulci si toamna sa fie ceva gen pe baza de sange,oase depeste ;) sper ca team ajutat

carpone

Mesaj de carpone »

M-am lamurit.Va multumesc ca ati impartasit din secretele voastre.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”