reteta boiles?

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
Mircea30
Mesaje: 57
Membru din: Vin Dec 14, 2012 14:41
Puncte: 0
Localitate: Nadlac
Contact:

reteta boiles?

Mesaj de Mircea30 »

buna as vrea sa ami fac sigur niste boilesuri doar pt nadit si miar trebui si o masa nu mare asa la vreo 40-60 de lei si o reteta : doar de baza ce ar trebuii sa pun in ele stiu ca trebuie pus:oua,stimulator,ulei de peste,faina de soia,aroma si cam asa ceva ce as mai putea adauga aici? si daca vreti sa ami ziceti si o masa de rulat boilesuri daca vreti?


Mircea30
Mesaje: 57
Membru din: Vin Dec 14, 2012 14:41
Puncte: 0
Localitate: Nadlac
Contact:

Re: reteta boiles?

Mesaj de Mircea30 »

si o reteta te rog frumos?


R.R. FISHING TEAM
pescar de competitie
Mesaje: 1382
Membru din: Mie Iun 24, 2009 20:51
Puncte: 0
Localitate: Timisoara
Contact:

Re: reteta boiles?

Mesaj de R.R. FISHING TEAM »

Sau,


Mix:
- 1kg squid&octopus
- 1kg red hering
- 0,2kg robin red
- betaina 3linguri mari
Lichide:
- atract s&o 120ml
- aroma s&o 20ml
- amino PPC 30ml
- atractamino 30ml
- whisky link 100ml
- 20 oua

sau pt apa rece,

Ingrediente:
lapte praf 200 g
faina peste 200 g
caseinat de sodiu 200 g
faina de porumb macinata fin 200 g
gluten de grau 100 g
pesmet fin 100 g
Mod de preparare:

reteta boilies sezon rece : Intr-un castron mare se sparg 6 oua si se bat bine. Se adauga 6-10 ml de aroma si colorantul impreuna cu 2 lingurite de ulei de floarea soarelui. Celelalte ingrediente se adauga amestecand permanent pana se obtine o pasta, care nu trebuie sa se lipeasca de maini.
Se pregateste un recipient mare in care punem apa, iar in momentul fierberii punem bilele. Cele care se ridica la suprafata sunt fierte. Le scoatem cu o strecuratoare si le cufundam in alt vas umplut cu apa rece,apoi le punem la zvantat. Dupa preparare se pastreaza in congelator.

Avatar utilizator
osc1or
Veteran
Mesaje: 3888
Membru din: Lun Aug 13, 2012 14:35
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: reteta boiles?

Mesaj de osc1or »

Eu stiu ca in sezonul rece boilesurile solubile (adica nefierte si fara ou) sunt mai eficiente. Nici uleiul nu este prea indicat in apa rece.
Critic echilibrat

Mircea30
Mesaje: 57
Membru din: Vin Dec 14, 2012 14:41
Puncte: 0
Localitate: Nadlac
Contact:

Re: reteta boiles?

Mesaj de Mircea30 »

R.R. FISHING TEAM scrie:Sau,


Mix:
- 1kg squid&octopus
- 1kg red hering
- 0,2kg robin red
- betaina 3linguri mari
Lichide:
- atract s&o 120ml
- aroma s&o 20ml
- amino PPC 30ml
- atractamino 30ml
- whisky link 100ml
- 20 oua

sau pt apa rece,

Ingrediente:
lapte praf 200 g
faina peste 200 g
caseinat de sodiu 200 g
faina de porumb macinata fin 200 g
gluten de grau 100 g
pesmet fin 100 g
Mod de preparare:

reteta boilies sezon rece : Intr-un castron mare se sparg 6 oua si se bat bine. Se adauga 6-10 ml de aroma si colorantul impreuna cu 2 lingurite de ulei de floarea soarelui. Celelalte ingrediente se adauga amestecand permanent pana se obtine o pasta, care nu trebuie sa se lipeasca de maini.
Se pregateste un recipient mare in care punem apa, iar in momentul fierberii punem bilele. Cele care se ridica la suprafata sunt fierte. Le scoatem cu o strecuratoare si le cufundam in alt vas umplut cu apa rece,apoi le punem la zvantat. Dupa preparare se pastreaza in congelator.
doar pt apa calda ms ;)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”