alegere mulinete

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
mrs
Puncte: 0

alegere mulinete

Mesaj de mrs »

Doresc cateva informatii in privinta alegerii mulinetelor de la pescarii mai experimentati... mentionez ca detin bete 3,60 - 3,5lbs - inel plecare 50 marca no name (pokee). In ceea ce priveste mulinetele m-am gandit la 2 modele: Okuma pl 865 sau Mitchell avorunner V2 7500.<>
Care credeti ca se potriveste mai bine pt. betele mele??.. si binenteles care credeti ca din punct de vedere calitate - pret este mai convenabila??<>
Multumesc anticipat.

Mircea30

Re: alegere mulinete

Mesaj de Mircea30 »

okuma ;)

max-carpfishing

Mesaj de max-carpfishing »

Din pura curiozitate...de ce e mai buna OKUMA POWERLINER PL-865 decat Mitchell avorunner V2 7500 sau V2 8500?

darius123

Mesaj de darius123 »

Mircea, cand faci o declaratie de acest gen, incearca sa argumentezi alegerea.De ce mulineta ,,x'' este mai buna ca mulineta ,,y'' .Probabil ca la cei 12 ani ai tai, ai apucat sa folosesti ambele modele de mulinete si ti-ai facut o parere clara.Asteptam sa ne ,,luminezi'' si pe noi...

mrs

Mesaj de mrs »

Din ce am citit si pe alte site-uri okuma pl este rezistenta in timp... deci are angrenaje cat de cat de calitate....despre mitchell avorunner nu am gasit informatii.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”