Cortul pare identic cu nash strongbow care e ceva mai ieftin dar are aceleasi dimensiuni.Cu siguranta barele de tensionare sunt din fibrad e sticla.Din punctul meu de vedere aceste modele le poti folosi din mai pana la sfarsitul lui septembrie (ma refer noaptea), si oricum esti la limita dintre un adapost, umbrela si un cort bun si foarte bun , ma refer la costul lor cat si ca forma.Sunt corturi bune de la un pret incepand cu 700 lei.Singuru lucru care e decisiv in alegereata este timpul petrecut pe balta, si mobilitatea pe care o doresti.
Din cauza timpului limitat nu pot face sesiuni prea lungi de pescuit ,maxim 4 zile si asta se intampla de 4 ori pe an .Ma intereseaza un adapost destul de solid , rezistent la vant si apa. Unde pescuiesc eu clima este destul de blanda. Anul trecut in luna octombrie am putut dormi sub o umbrela cu paravan (din Decathlon) si in sacul de dormit fara nici o problema.
Mai astept cateva pareri pana sa ma decid! Sunt bine venite si recomandarile pentru alte produse similare ca pret si caracteristici.Mulumesc!