REVOLUTIA CLONELOR

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

Doriti eliminarea clonelor de pe Crapmania?

Da
114
90%
Nu
13
10%

Voturi totale: 127

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Re: REVOLUTIA CLONELOR

Mesaj de Dan Mateianu »

eugen dragnea scrie:
Dan M scrie:
Dati-mi va rog exemple concrete. Subiectul si clona...
Subiectul sa fie intr-o sectiune separata,sa-i spunem "exclusivista" si sa nu poata posta un user cu mai putin de x postari
Ideea e buna, de principiu, dar nu stiu care ar fi subiectele ce s-ar incadra in aceasta sectiune..

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de miyagi »

Bai mizeria pe care o fac clonele poate inchide si site-ul, daca se face vreo sesizare la CNA asa ca nu vad de ce va mai puneti intrebari.
Daca nu erau clonele Eugene nu faceam io atatea postari, dar a trebuit sa fac cristiane printre ele :evil: . Vorba ta. Sint si ele bune la ceva :lol: .
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Ideea e simpla. IP-urile dinamice n-ai cum sa le blochezi. Ar fi o tampenie, dar ce se poate face consta in respingerea oricarui user necunoscut de catre toata lumea. Un principiu in regulament si gata regula. Dar ce te faci cand clona e Gore, Miere, Vlad si alti senatori :roll: ?
Urban culture.

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

Dan M scrie:
eugen dragnea scrie:
Dan M scrie:
Dati-mi va rog exemple concrete. Subiectul si clona...
Subiectul sa fie intr-o sectiune separata,sa-i spunem "exclusivista" si sa nu poata posta un user cu mai putin de x postari
Ideea e buna, de principiu, dar nu stiu care ar fi subiectele ce s-ar incadra in aceasta sectiune..
Subiectele le alege cel care initiaza topicul si decide sectiunea in care-l posteaza.Ex: cu minim 10 postari,cu minim 100,cu minim 1000 etc.
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Danut variante de verificare sunt simple , in primul rind sa nu mai poti acesa forumul decit cu numele inscris in CI si acesta primeste accept de intrare pe forum doar dupa ce trimite unui moderator o copie Ci , sau ce-a mai simpla varinta sa nu mai poti intra pe forum decit daca ai o recomandare din partea unui membru forum cunoscut, simplu ca buna ziua . Exact cum se pescuieste la Tincabesti.
Variante sunt doar ca nu se vrea.
Exemplu simplu am fost atentionati zilele trecute ca x user este un pusti de 12 ani :lol: :lol: :lol: care ne tot certa si tinea lectii de te lua capul, ce exemplu mai clar ca asta ne trebuie?

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

popescu59 scrie:Danut variante de verificare sunt simple , in primul rind sa nu mai poti acesa forumul decit cu numele inscris in CI si acesta primeste accept de intrare pe forum doar dupa ce trimite unui moderator o copie Ci , sau ce-a mai simpla varinta sa nu mai poti intra pe forum decit daca ai o recomandare din partea unui membru forum cunoscut, simplu ca buna ziua . Exact cum se pescuieste la Tincabesti.
Variante sunt doar ca nu se vrea.
Exemplu simplu am fost atentionati zilele trecute ca x user este un pusti de 12 ani :lol: :lol: :lol: care ne tot certa si tinea lectii de te lua capul, ce exemplu mai clar ca asta ne trebuie?
Vbiti serios ca ar trebui sa le cer copie CI userilor?

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

si mie mi se pare o gluma..
sa imi spuneti si mie la ce adresa sa trimit diploma de inginer pentru autentificare
Critic echilibrat

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

cornel.s scrie:Ideea e simpla. IP-urile dinamice n-ai cum sa le blochezi. Ar fi o tampenie, dar ce se poate face consta in respingerea oricarui user necunoscut de catre toata lumea. Un principiu in regulament si gata regula. Dar ce te faci cand clona e Gore, Miere, Vlad si alti senatori :roll: ?
Sunt 2 categorii de clone...alea care fac bascalie si alea care dau cu kkt ! Presupunand ca alea care fac bascalie nu deranjaza, de ce crezi ca mi-as face eu o clona sa dau cu kkt pe forum ? :?
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Crezi oare ca ai fi primul sau ultimul care ar face asa ceva ? Eu pe club rv . ro nu am putut intra pe forum decit dupa ce am fost verificat si aprobat de un moderator. S-au daca este atit de complicat urmeaza exemplu Tincabesti, nu poti accesa forumul decit recomandat de catre un alt membru al forumului.Adica cind ma injura teodorescu marian sa stiu si eu cine este .
Din acesta cauza merge acest forum atit de bine fiindca ne luam incontinu la misto chiar daca se dezbate o problema serioasa. De ce v-ar fi teama sa stie colegi de forum cine suntem ??? De ce ? A fost placut ca acel copil de 12 ani ne-a tinut lectii la toate capitolele.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Discutiile facute aici sunt de pomana totul va ramine cum a fost si pina acum, nu se va schimba absolut nimic .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”