mulineta bait runner ieftina

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Vizitator

mulineta bait runner ieftina

Mesaj de Vizitator »

care este recomandarea dvs. ca pescari in achizitionarea unor mulinete cu bait runner la pret decent, adica max 200 ron. de helicon nu vreau sa aud, noile modele sunt cam de unica folosinta !

Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: mulineta bait runner ieftina

Mesaj de Andrei I »

aurel radulescu scrie:care este recomandarea dvs. ca pescari in achizitionarea unor mulinete cu bait runner la pret decent, adica max 200 ron. de helicon nu vreau sa aud, noile modele sunt cam de unica folosinta !
Cu toata increderea mergi pe OKUMA POWERLINER 860.
Milionar excentric

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Ultimate Free System 150 ron, la Senzor. 3 ani garantie....asta spune tot ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Vladut Mateianu scrie:Ultimate Free System 150 ron, la Senzor. 3 ani garantie....asta spune tot ! :wink:
Salut Vladutz,

sunt un pic in ceata...stiu ca aveti la vanzare atat Okuma Powerliner cat si Ultimate Free System. E adevarat ca Ultimate e mai ieftina cu vreo 50 de ron dar...vrei sa spui ca e mai buna decat Okuma?

Din cate stiu tamburul de la Ultimate Free System e mai adanc si mai putin lat ...deci nu la fel de bun ca cel de la Powerliner pentru lansari la distanta...si in plus caliatea materialelor si a finisajelor de la Okuma mi se pare de exceptie la banii astia.

Inca o data...eu nu vand nici una din ele..voi le aveti la vanzare..era o simpla nedumerire.

Andrei
Milionar excentric

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Corect, dar mi se pare a fi o problema garantia oferita de Okuma, adica 1 luna....cam suspect ! :oops: Dar poate ma insel....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Vladut Mateianu scrie:Corect, dar mi se pare a fi o problema garantia oferita de Okuma, adica 1 luna....cam suspect ! :oops: Dar poate ma insel....
UPS sper sa nu fie suspect...ca eu am OKUMA de 3 saptamani :D sper sa te inseli spre binele meu :D
Milionar excentric

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

@Andrei
Ai PL-860 si-au PL-865 ?
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

gor965 scrie:@Andrei
Ai PL-860 si-au PL-865 ?
da 865. si sunt foarte multumit de ele.
Milionar excentric

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Eu am 860 si nu inteleg de ce i-au facut astia raport de 5.8 la 1 cand 865 are 4.5 la 1, parca. La Dunare ,la o recuperare mai in forta (ciobaneste) simti ca-i lipseste puterea si te obliga sa lucrezi (cum e si corect) mai mult din ,si cu, lanseta. Pretul acum e de 155 lei ,iar la banii astia nu cred ca se mai gasesti ceva asemanator. Cat despre garantie, ce sa spun,in Anglia PowerLiner costa 65-80 de lire si are 5 ani garantie !!! E ca la masini ,cu garantia extinsa ,costa in plus ,iar ai nostri importatori au renuntat probabil la garantie pentru a obtine un pret mai mic .Una peste alta pana acum se comporta foarte bine,n-am auzit ori n-am citit de nici o plangere la adresa lor (mai e timp) iar frana ,face toti banii. Toate cele bune !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”