popescu59 scrie:E foarte corect cea ce spui ,dar te intreb de ce nu postezi cu numele real ??? Ce si de cine te ascunzi? Nu e mai normal sa stim fiecare cu cine facem conversatie ?Nu vezi mai corect sa stii cu cine faci un schimb de replici decit sa te vezi in fata unui CCS , PDL IRT Singura problema este ca toate jignirile aduse aici pe forum vin din partea lui CML , BBC , JDS etc. care stiu sigur ca nu ii stie sau ii cunoaste cineva.Si vad ca nu ai inteles ca se cauta eliminarea anumitor clone, asa ca tine-o in continuare in ironiile tale , si asta pina cind o vei patii si tu si te va balcarii un JJC ca tine.
Stai ca nu pricep...pe tine te deranjaza ca nu te injura unul cu numele lui sau te deranjaza ca te injura necunoscutii ? Adica , ce treaba are nickname-ul ?...daca e un nume personal, nu te mai deranjaza ca te ia la injurat ? Ma rog, e mult spus injurat, ca astea se sterg de regula, dar mistourile raman . Eu daca am un nickname, ce crezi ca nu-mi da voie sa te injur pe forum...semnatura sau aia 7 ani de-acasa ?
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
popescu59 scrie:Singura varinta este crearea unui topic cu prezentarea tuturor care vor sa acceseze forumul.Uitati cum procedeaza alte forumuri si cred ca aici s-ar incadra perfect pentru a cunoaste cit de cit persoana cu care intrii in discutii.
--La activarea contului se va posta obligatoriu la topicul de prezentare in caz contrar contul va fi sters in 7 zile.Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra si familie.In cazul cind la topicul de prezentare se trec date cu tenta ironica automat acest cont va fi sters .
Da cum la noi conturi ca CSM , PLD ,CCD ,etc o tin intr-o ironie e clar ca nu se vrea o mica schimbare si se accepta ironia jignirea si injuriile
Dupa ce se isi face prezentarea, cine garanteaza ca persoana care se prezinta este aceeasi care scrie? Ce, nu poate sa scrie ca este medic si el in realitate este fierar?
In lumea virtuala a acestui forum, ar trebui sa aibe acces toti cei care indragesc acest sport.
Pentru a posta comentarii, acest lucru sa fie permis cu un card virtual, sau un cod de acces(dupa adresa de mail) dupa ce ai capatat acceptul unuia din administratorii acestui forum.
Variante si solutii sunt si astept sa vedem daca se va face ceva , sper ca cea ce am scris in postarile anterioare sa nu fie asa .
Eu ma opresc aici nu mai doresc sa fiu luat in bascalie de TLC , BBL sau TINARUL GRAS , CEL MAI MUSCULOS etc
Tinand cont de faptul ca pana la urma este un loc in care se schimba opinii liber fiecare poate sa posteze ce vrea atata timp cat asta se face intr-o limita a decentei . Referitor la nick , sunt personaje care sunt cunoscute in lumea asta mai mult prin porecla decat dupa nume si posibil sa agreeze lucrul asta , eu de exemplu sunt inscris pe un forum de off-road cu nick-ul Tatae fara sa ma cunoasca cineva si nu a fost nici o problema , daca aceal nick sau clona deranjeaza prin exprimare sau atitudine cert recalcitranta este datoria administratorului de cont sa i-l baneze
PRoblema insa vad ca este foarte acuta pentru tine care sinceri sa fim ai foast cel mai mult loat in tarbaca si ai avut cele mai multe conflicte si contradictii !!! OAre de ce ??? OAre de ce nimeni nu face mishto de Tata Nitu sau de multi alti pescari care sunt mult mai sonori decat tine ??
Eu zic sa lasati lucrurile asa cum sunt si sa nu incercati sa inventati apa calda
APropos ! Exista un concurs care se numeste cupa copiiilor ( de pescuit la crap !!! ) , concurs care are topik pe acest forum , oare acesti copii nu pot sa citeasca referitor la ceea ce fac ??
LAsati problema asta in treaba administratorului de cont ca de aceea exista si sa nu fim manati de ipocrizie , pe balta se baga si se scoate , se fac betii crunte si aici ne vedem brusc deontologi si ne vrem in etaloane academice ....hai sa fim seriosi !!!!!!!
eu propun sa fie date de la conturile din banca si cnp.
haideti ca visam din cauza unui complexat , ce da in judecata pe orice sa isi atinga scopurile personale.nu stiu cum il tin astea angajat la pvtv ,ca sincer cand apare la televizor el si fratesu schimb programul instantaneu .dar asta e o antipatie personala .
e de domeniul trecutului nu a evoluat si acum plateste si incearca sa traga si pe alti dupa el .sa fie sanatos si sa priveasca in viitor .nu la altii in ograda ce zic de el
cine greseste trebuie sa se retraga .asta e parerea mea .suntem o comunitate prea mica ca sa acceptam asfel de persoane .
nu e important cat prinzi ,important este sa respecti pescarul de langa tine.
bai tataie,
problema ridicata de toto nu e ca semnezi tu cu TATAIE sau YAMAHA, ci ca anumite personaje de notorietate mai au si cateva clone de care se ajuta. fac cu ele ca zorro cu sabia cand ii supara careva...
sunt 2 solutii , adminul sa cenzureze sau daca este vorba de cineva care chiar nu convine eviti forumul , simplu !! eu faceam referire nu la ce spune Toto ci la solutiile propuse de userul "popescu" care i-mi par comuniste si aberante
eu cred ca comuniste sunt solutiile care se cauta .cred ca suntem o natie de carcotasi si minoritatea tot timpul se impune .
nu asta e problema ,sa cautam solutii.problema este educatia pe care o avem . Trufia ,mandria ,caterinca ,insalatoria ,manipularea,ETC....
eu ca pescar trebuie sa nu ma uit in stanga si in dreapa si trebuie, sa nu ne intereseze decat solutia castigatoare pentru a avea o partida reusita .si sa distara grandomania si invidia .
nu e important cat prinzi ,important este sa respecti pescarul de langa tine.
Clonele nu se pot elimina datorita faptului ca se pot confunda cu utilizatori de buna credinta.
Totusi sunt o mare pierdere de timp si nervi pentru membrii forumului care doresc sa poarte discutii constructive , de informare.
Faptul ca nu au nicio raspundere pentru cele spuse poate induce in eroare pe toti cei care le citesc postarile ( de la moralitate si pana la idei legate de pescuit )
Am o propunere extrem de simpla:
1. se intocmeste o LISTA a membrilor forumului care au identitate cunoscuta. Acest lucru trebuie sa existe la avatar cu o notatie specifica .
2. cei care vor sa intre pe aceasta lista au nevoie de girul a minim trei persoane care se afla deja pe LISTA. In acest sens se face o cerere pe forum , iar girantii trebuie sa-si dea acordul.
3. membrii LISTEI au dreptul sa ceara banarea celor care nu se afla trecuti pe aceasta si aduc injurii , fac acuzatii , sunt ironici ...Daca 3 membrii cer acest lucru clona zboara .
4. membrii LISTEI pot sa renunte la girul acordat utilizatori in urma anumitor constatari. Utilizatorii respespectivi daca nu isi gaseste alt girant iese de pe lista si poate sa fie banat in situatia in care depaseste limitele de la punctul 3.
Impins de interesul crescut acordat acestui topic, am cautat si eu solutii pentru aceasta problema pe alte forumuri mult mai cunoscute decat crapmania.ro.
Din pacate, n-am gasit nimic mai concret decat s-a scris si aici. Trag concluzia ca este o problema a forumurilor, in general, nu a forumului crapmania, in particular. Poate n-am cautat suficient, va invit sa cautati si voi.
Parerea mea este ca problema se poate diminua prin ignorarea utilizatorilor suspecti de a fi clona, nu prin banarea lor.
Spunea cineva mai sus ca userii sa si faca o scurta prezentare dupa inscriere.
Mi se pare o idee buna, doar ca nu la modul sa existe un topic cu prezentari. Mi se pare greoi sa stai sa cauti fiecare user in ditamai topicul de prezentari.
Asa cum Dan M anunta acum cateva zile, la sfarsitul acestei saptamani este planificata lansarea versiunii 3.0 a site ului Crapmania.ro, versiune care aduce in prim plan sectiunea Carpbook.
De ce spun asta aici , pentru ca in Carpbook exista o pagina de prezentare pentru fiecare membru, pagina care contine date personale ale userului, statistici referitoare la mesajele pe care le-a scris,
numarul de prieteni, de partide de pescuit etc, precum si un interviu cu o serie de intrebari la care trebuie sa raspunda. De asemenea in Carpbook este afisat doar numele real al utilizatorului, nu username-ul de logare. Pe viitor, consider ca datele si activitatea de pe Carpbook vor deveni un instrument cu o rata buna de succes in identificarea unui utilizator real. Nu ca asta ar fi scopul Carpbook,
nicidecum, are cu totul alte scopuri, dar vreau sa zic ca poate ajuta si in aceasta problema.
Adica cand vezi un user ca are datele personale complete, ca are raspunsurile la intrebari completate, ca are x albume cu y fotografii cu familia, ca are 100 de prieteni, ca are n anunturi postate, ca are z partide de pescuit etc atunci e destul de clar ca e vorba de un utilizator real.
Revenind la problema forumului, propun ca fiecare membru de pe forum sa aiba in semnatura linkul catre pagina sa de prezentare de pe site. Restul, presupuse clone, nu banati, ci doar ignorati. Sau cel putin atata timp cat comentariile lor sunt rautacioase sau deranjante etc.
Si, daca tot am adus vorba de interviul din pagina de prezentare, intrebarile in sine nu sunt inca definitivate, asa ca daca aveti sugestii va rog nu ezitati.