REVOLUTIA CLONELOR

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

Doriti eliminarea clonelor de pe Crapmania?

Da
114
90%
Nu
13
10%

Voturi totale: 127

Cristi Y
pescar de competitie

Re: REVOLUTIA CLONELOR

Mesaj de Cristi Y »

CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Pai atunci mai intru sa mai scriu despre ala ca e prost ,timpit , sau ca fratisu e un mare dobitoc sa nu mai zic de injuri si jigniri la greu?
Nae, si aici se fac mari confuzii (e adevarat, intretinute si de catre legislatia aberanta), vis-a-vis de jignire, calomnie, sifonarea imaginii, injurii etc, care, dupa parerea mea, ar trebui dezincriminate. Aici se poate face o intreaga teorie cu si despre filosofia drepturilor. Ce trebuie retinut:

1) "Dreptul" la imagine e o aiureala (si am sa si argumentez de ce). Notiunea de drepturi nu are sens decat ca drepturi de proprietate (aici oricum discutia e mai lunga, imensa majoritate a indivizilor confunda notiunea de drept cu cele de obligatie, permisiune sau privilegiu). Ori, "imaginea ta", nu este proprietatea ta (ca sa ai vreun drept/pretentie asupra ei) , ci este rezultanta parerilor celorlalti despre tine. Ca urmare, sa pretinzi ca ai vreun drept asupra acestora e ... o nazbatie (cel mult). E ca si cum te-ai uita in oglinda si ai decreta: de maine eu sunt cel mai frumos si inteligent din lume si oricine nu e de acord si declara altfel, "imi afecteaza imaginea" si poate fi tras la raspundere.

Si in legatura cu "jignirile" si "calomniile" se face o mare greseala (introducerea lor in codurile penale din toata lumea, a avut un scop, care scop scapa celor mai multi, aceea de a-i proteja pe cei aflati in functii publice), dau un exemplu aleatoriu: sa zicem Nae, ca eu sunt de parere ca esti prost si o si afirm. Asta este, pur si simplu, o opinie (pe care, si aici ajungem la esenta discutiei, o pot spune doar in limitele proprietatii legitime. Sa nu-mi fie permis sa afirm, nicaieri, nici la mine acasa sau pe blogul propriu, ca Nae e prost se numeste cenzura. Sa nu-mi fie permis s-o spun pe crapmania, in nici un caz nu e cenzura). Toata lumea spune: pai domn'e, trebuie sa demonstrezi. As face-o, daca cineva mi-ar indica unitatea de masura pentru prostie! N-am inteles de ce trebuie sa demonstrez parerea mea ca Nae e prost! Mai mult, sa zicem ca eu afirm asta si, foarte important, restul lumii ma crede (e clar ca fara "dovezi"). Indiferent daca Nae ma da in judecata si un complet de judecata hotaraste, in mod eronat asa cum am aratat mai sus (atentie, nu ca Nae nu ar fi sau ar fi prost, repet, nu sta in puterea lor de fiinte umane sa faca asta), ci ca "i-am afectat imaginea lui Nae", parerea celorlati despre Nae, singura care conteaza, va ramane. Si Nae, atentie, singurele lucruri care dovedesc, intr-adevar, daca esti sau nu prost sunt postarile tale (interfata ta cu noi, aici pe crapmania) si faptele din viata reala!

2) Depasind aceste consideratii generale, revenim la notiunea de drepturi, opinii si locul unde acestea pot fi exprimate: crapmania este un loc/site privat (desi de interes "public"). Prezenta oricaruia dintre noi pe acest site este un privilegiu (si pentru noi si pentru site) si, ca atare, ea e conditionata de acceptarea si respectarea unor regului impuse de proprietari. Reguli care pot sau nu sa convina, n-are importanta. Din cate am citit eu, regulile spun ca un user n-are voie sa folosesca "injurii", "jigniri", sa fie off-topic etc si ca oricine intampina o problema de genul acesta poate face apel la moderatorii/administratorii site-ului pentru a remedia situatia. Ceea ce e, in opinia mea, e de ajuns pentru a putea pastra un forum "curat" (pe cat posibil).

Oricum, si afirmatia urmatoare vreau sa fie acceptata tot ca o opinie personala, ca sa iei in nume personal (si sa incerci sa transpui si sa rezolvi in viata reala) "disputele" si misto-urile de pe forum trebuie sa fii, un pic (mai mult), idiot.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Albert
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Albert »

popescu59 scrie: Cateva cuvinte despre Dumneavoastra si familie.In cazul cind la topicul de prezentare se trec date cu tenta ironica automat acest cont va fi sters .
Bre dushulet..tu postezi cu nick-ul popescu95..si strigi jos clonele. Doar eu vad penibilul demersului?
Pe langa asta habarnuai ce inseamna administrare de site, forum sau orice chestie cat de cat serioasa legata de web.Ai laptop doar sa te lauzi cu el pe balta.
Ca un sfat, dezinteresat: daca vrei socializare rupe feisbucu-n doua..acolo merge cu asl, jpg, io o am mai mare.Sau ia-o mai usurel cu hi5, pana-ti faci mana :lol:
On-topic.
Sunt oameni care, din motive de siguranta, nu vor sa-si dea tot numele pe diverse site-uri pe care au conturi. Nu mai vorbesc de buletine, cnp-uri, adrese sau alte chestii personale. Doar un ignorant nu intelege la ce se expune oferindu-si datele personale la vedere.
Despre clone..hmm..de curatat tot nu se poate. Se pot bana cele evidente.Cel mai fain e pe mare bazar cand x deschide un subiect si y il ridica..y fiind al 2-lea post pe frorum.
Se mai poate face o banare de ip-uri, anuntata inainte, iar cei de buna credinta se pot "plange" pe mail de problema.Cei care n-o fac..stersi.Cum se facea pe mirc, cand zburai botii. :lol:
Ar mai fi solutia cu o re-verificare a tuturor membrilor forumului cu un nou mail de activare. S-ar face si asa curatenie.
Solutii sunt pentru..diminuarea fenomenului, vointa trebe :)

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

andrei vladeanu scrie:....
problema ridicata de toto nu e ca semnezi tu cu TATAIE sau YAMAHA, ci ca anumite personaje de notorietate mai au si cateva clone de care se ajuta. fac cu ele ca zorro cu sabia cand ii supara careva
... :D
...dar adevarul este ca fara clone nu se poate :D : sunt clone indispensabile, ca acelea pentru entertainment,caterinca, clone pentru "ridicat mingea la fileu", clone cu "regim special"...dar cine le are trebuie sa stie sa le administreze, sa le foloseasca si sa stie pana unde sa se intinda, altfel cade in penibil si el dar si forumul ..caci "prostimea" :lol: a evoluat si ea si are alte pretentii...An de an, in aceasta perioada, vedem acelasi "film", acelasi "scenariu" de "promovare" pentru balti, servicii, scule, libelule-bile-rame...mai schimbati si voi ceva sau macar faceti-o mai altfel,...macar tineti minte cu ce clona ati deschis un topic :lol: :lol: ca sa stiti sa continuati tot cu ea :lol:..in rest, mai bine fara forum, ca bine zice adminul Crapmaniei, Dan M: nu ne obliga nimeni sa citim sau sa scriem pe aici.
"Keep it simple!"

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

ci ca anumite personaje de notorietate mai au si cateva clone de care se ajuta.
De care se ajuta sa ce? Mai mult, faptul ca folosesc clone pentru "a se ajuta" si reusesc sa se ajute de ele (de clone) e vina celorlalti, a userilor care fractureaza flagrant logica formala crezand ca valoarea de adevar a unui enunt/afirmatie are vreo legatura cauzala directa cu numarul celor care o sustin sau, din contra, sunt impotriva ei. Pe scurt, e vorba de sofismul de relevanta, "ad populum" (prezentat sub diverse forme de genul, "asa e si la altii", "ia uite cata lume e de acord", "nu vezi ca toate lumea zice ca" etc).

Deci: unii folosesc clone! Tot ce se poate. Eu, de exemplu, am intrat aici pe crapmania pentru informatie. Care informatie (inteleg ca asta e ceea ce se reproseaza in principal in discutia asta), e perturbata calitativ de clone. Pai eu sustin ca asta n-are nici o importanta, eu insumi mi-am asumat eventualele erori in transmiterea informatiilor daca le caut aici, pe crapmania. E strict problema mea cum filtrez informatia primita. Altfel ar insemna sa devenim complet paranoici si la orice afirmatie a oricui sa cerem dovezi, identitati, sa jure pe rosu etc. E caraghios!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

RSC scrie:
andrei vladeanu scrie:....
problema ridicata de toto nu e ca semnezi tu cu TATAIE sau YAMAHA, ci ca anumite personaje de notorietate mai au si cateva clone de care se ajuta. fac cu ele ca zorro cu sabia cand ii supara careva
... :D
...dar adevarul este ca fara clone nu se poate :D : sunt clone indispensabile, ca acelea pentru entertainment,caterinca, clone pentru "ridicat mingea la fileu", clone cu "regim special"...dar cine le are trebuie sa stie sa le administreze, sa le foloseasca si sa stie pana unde sa se intinda, altfel cade in penibil si el dar si forumul ..caci "prostimea" :lol: a evoluat si ea si are alte pretentii...An de an, in aceasta perioada, vedem acelasi "film", acelasi "scenariu" de "promovare" pentru balti, servicii, scule, libelule-bile-rame...mai schimbati si voi ceva sau macar faceti-o mai altfel,...macar tineti minte cu ce clona ati deschis un topic :lol: :lol: ca sa stiti sa continuati tot cu ea :lol:..in rest, mai bine fara forum, ca bine zice adminul Crapmaniei, Dan M: nu ne obliga nimeni sa citim sau sa scriem pe aici.

well punctuated !! :!:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Ionut se pare ca ai inteles gresit , tu intri pe crapmania pentru informatii corect ? In cazul tau cine nu te lasa sa te informezi de pe acesti site ? Problema este pusa strict pentru forum unde intra nickurile CSL , BLD IARBA DE ACASA etc si in cele mai multe din cazuri aduc injurii sau jignesc fara sens cei care scriu prin topic . Stau si ma intreb la cite jigniri au fost aduse pe acest forum ce au facut moderatorii ? S-au hai sa ne fie mai clar ce obligatii au moderatorii findca eu nu am vazut topic in care jignirile sunt la ele acasa si un moderator sa intervina si sa stearga acele postari sau sa atentioneze frumos anumiti useri.
Si mai intreb altceva ca am vazut ca dl Rudeanu are ca martor principal in acuzatiile lui situl Crapmania si asta de ce? Fiindca cei care spune dinsul l-au calomniat au niste nickuri sub semnatura si se pot identifica imediat . Daca in cazul lui CCL , BSD care jigneste la nesfirsit eu ii chem in judecata cum pot identifica acele persoane ???Niciodata nu se pot identifica si la o eventuala cerere a instantei de judecata situl crapmania va raspunde acele nickuri nu se pot identifica .Pe asta se bazeaza cei care jignesc sau isi fac mai multe conturi aici pe crapmania. Nu pot fi identificati si din punctul asta de vedere totul e ok.
De aceea o modalitate in care fiecare persoana care scrie pe forum sa poata fi identificata e foarte necesara , si mai ales cind acea persoana care jigneste sau injura stie ca poate fi identificat imediat si chemat in judecata va asigur ca nu va mai face asa ceva .

Decebalus
Pescar de competitie

Mesaj de Decebalus »

Nae informatiile le gasesti si pe forum,in schimb aici poti afla cand o fura sTeaua cu 5-1 :mrgreen:
SpritZCarp

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa despre asta e vorba, deci eu care sunt cu Rapidul nu am loc aici. Corect. :lol:

Decebalus
Pescar de competitie

Mesaj de Decebalus »

Hai la cat mai multe zile de pescuit....sa lasam clonele in grija celor ce au timp de asa ceva,important e sa fi OM pe balta nu clona la calculator.......sau le unesti pe amandoua,aici scuipi si pe balta pupi pestele :lol:
SpritZCarp

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”