Lacul morii, in spate pe canal la Rosu, biban la greu, mic cei drept dar te distrezi, rar mai pica si cate unu mai imbracat sau cate un strap la 300gr.
Gheata in jur de 15-20 cm.
am pescuit astazi pe mariuta si belciugatele fara taxa (cel putin mie nu mi-a cerut nimeni bani ) , am prins circa 30- 40 de carasi ca palma . una peste alta a fost distractiv avand in vedere ca pe cine intrebai nu avea prins mai mult de 10 pesti . momeala folosita - libelule cu un vierme , fir 0,10 Hakuyo , ac 16 Mustad ,pluta mica ,toate cumparate de la Babi , lansete - doua bete de salcie .
Fire intinse !!!!!!!!!!!!!!!!
Maine ma duc la Mihailesti : ori la pietre ori la Draganescu .
a mers binisor , am ajuns pe lac in jur de 12 si pana la 13:30 am prins 5 carasi carasi palmasi si negriciosi . apa are cam 2- 2,5m pe langa stuful de langa mal (chiar in curba de la draganescu )
Si la Sulimanu se prinde bine albitura si caras daca nu aveti scule pt copca administratia va face copci fara nici o pretentie .
La pod lacul este dezghetat si la undita se prinde bine cu libelule si viermisori
mai am 5 zile de munca apoi concediuuuuuuuuuu . am pregatit deja 20 de strune pt stiuca (sper sa aibe icrele bune ) ,drujba pt facut copci .
va tin la curent cu rezultatele ( nu pot sa divulg balta , mi s-a dat de jurat ), un lucru este cert - se afla la 25 - 26 km de bucuresti , iar in toamna a fost senzatie maxima - 3 stiuci in doua ore zilnic de la 3 la 5, cam la 1,5- 3 kg bucata . am fost si dimineata ,dar zici ca se jurase ,nu punea gura deloc si la nimic .