Vand dar si donez urmatoarele:

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

feugen
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Vand dar si donez urmatoarele:

Mesaj de feugen »

ionutcyd scrie:Interesat de ultima lanseta si de vasle .....
lanseta telescopica a fost deja promisa. Vaslele sunt disponibile. Singura lanseta care mai este disponibila este cea de copca.
Bucuresti

feugen
pescar de competitie

Mesaj de feugen »

Au ramas de actualitate:

Vand:
1 cutie pentru pastratul coropisnitelor vii cu 90 locase. Cutia este confectionata din tabla zincata si are capacul cu gaurele. In cutie se gasesc cam 90 locase (mi-a fost lene sa le numar) din teava pvc. Pretul este de 100 lei
2. Arbaleta subacvatica cu bandou, ruseasca, are 2 sageti (una cu varf conic si garda retractanta si una cu trident). Pret 100 lei. Bonus 10 agrafe pentru pastratul pestilor.

Toate preturile sunt fixe.
Donez:
3. Tambur Tukushima metalic pentru mulineta 1500 (daca-mi amintesc bine)
4. Tambur metalic Dream HZ 1000
5. Lanseta cu mulineta tip "caraitoare" + inca o mulineta identica si undite pentru copca
6. O pereche de vasle din lemn (de pot mufa pentru caiac). Nu arata prea bine dar sunt functionale rezervate astept confirmarea)
9. husa individuala lansta 2.10
11. geanta umar de la masca contra gazelor (vinilin panzat kaki) (rezervata, astept confirmarea)
13. ultimile 2 segmente de la o bologneza Shakespeare din carbon fara mandruna si inele (este vorba de cotor si urmatorul segment).
Bucuresti

ionutcyd

Mesaj de ionutcyd »

Sa o stapaneasca sanatos si sa se bucure de ea! Va rog sa-mi lasati mp cum pot sa va contactez si unde sa vin dupa ele !

feugen
pescar de competitie

Mesaj de feugen »

ionutcyd scrie:Sa o stapaneasca sanatos si sa se bucure de ea! Va rog sa-mi lasati mp cum pot sa va contactez si unde sa vin dupa ele !
Vaslele asteapta sa le luati. Aveti MP cu telefon si adresa.
Bucuresti

feugen
pescar de competitie

Mesaj de feugen »

Arbaleta subacvatica cu bandou, ruseasca, are 2 sageti (una cu varf conic si garda retractanta si una cu trident). Pret 100 lei. Bonus 10 agrafe pentru pastratul pestilor. VANDUTA
Bucuresti

feugen
pescar de competitie

Mesaj de feugen »

Up
Bucuresti

feugen
pescar de competitie

Mesaj de feugen »

Ultimile 2 segmente de la o bologneza Shakespeare din carbon fara mandruna si inele (este vorba de cotor si urmatorul segment) si-au gasit un nou proprietar.
Bucuresti

marius35

Mesaj de marius35 »

5. Lanseta cu mulineta tip "caraitoare" + inca o mulineta identica si undite pentru copca
6. O pereche de vasle din lemn (de pot mufa pentru caiac). Nu arata prea bine dar sunt functionale rezervate astept confirmarea)
mai sunt valabile punctele de mai sus?
multumesc.

feugen
pescar de competitie

Mesaj de feugen »

marius35 scrie:5. Lanseta cu mulineta tip "caraitoare" + inca o mulineta identica si undite pentru copca
mai sunt valabile punctele de mai sus?
multumesc.
Imi pare rau, insa au fost date usser-ului razvy. din Arad. Omul le-a solicitat mai devreme insa abia acum mi-a raspuns ca accepta sa plateasca curieratul.
Donatiile s-au epuizat. Ramane la vanzare doar cutia pentru pastrarea coropisnitelor vii, dar voi deschide un topic nou cu aceasta. Multumesc pentru gazduire.
Bucuresti

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”