FEEDBACK GENERAL VANZARI-CUMPARARI

Aprecieri pozitive sau negative la adresa vanzatorilor si cumparatorilor. Cate un topic pentru fiecare user.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
osc1or
Veteran
Puncte: 0

Re: FEEDBACK VANZARI-CUMPARARI

Mesaj de osc1or »

Lao scrie:Scuza-ma ca-ti spun, nu tin cu trif florin, dar esti victima propriei greseli. Ai cautat cele mai ieftine mulinete de pe fata pamantului...la ce te puteai astepta? Folosite doua weekenduri?
Nu stii tu ce mulinetele "cele mai ieftine de pe fata pamantului" am cautat...
Le-am cumparat la pretul pietei, bazandu-ma pe informatiile lui ca functioneaza perfect!!
Mulinetele lui sunt departe de functionare perfecta, ba chiar, una din ele nu functioneaza deloc!!
Am avut incredere in el si am cumparat prin posta fara sa vad produsul, asta a fost marea mea greseala. Greseala pe care cu siguranta nu am sa o mai repet.
Critic echilibrat

tonny
pescar de competitie

Mesaj de tonny »

Recomand cu incredere userul "dumi74" comunicativ si serios A++++++
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

Zsolt1980
Veteran

Mesaj de Zsolt1980 »

Am cumparat de la userul "camel" o mulineta. Mulineta e exact cum mi-a descris-o, ca noua. Camel a dat dovada de multa onestitate si seriozitate, il recomand cu incredere.

tonny
pescar de competitie

Mesaj de tonny »

Recomand cu incredere userul "mariusmotorist".Om serios si de cuvant.
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

mariusmotorist

Mesaj de mariusmotorist »

Am cumparat de la userul "tonny" cu costum de care sunt foarte multumit, recomand colaborarea cu acesta.

1cosmin

Mesaj de 1cosmin »

II multumesc lui Adrian Apetrea pentru calitatea produselor vandute.
Din partea mea, o bila alba.
Stima!
One name. One blood. One passion. One ambition!

Trif Florin

Mesaj de Trif Florin »

osc1or scrie:
Lao scrie:Scuza-ma ca-ti spun, nu tin cu trif florin, dar esti victima propriei greseli. Ai cautat cele mai ieftine mulinete de pe fata pamantului...la ce te puteai astepta? Folosite doua weekenduri?
Le-am cumparat la pretul pietei, bazandu-ma pe informatiile lui ca functioneaza perfect!!
Mulinetele lui sunt departe de functionare perfecta, ba chiar, una din ele nu functioneaza deloc!!
Am avut incredere in el si am cumparat prin posta fara sa vad produsul, asta a fost marea mea greseala. Greseala pe care cu siguranta nu am sa o mai repet.
interesanta opinie...ai vazut pozele cu starea optica a mulinetelor(care si acum sunt in anunt)!!!...iar faptul ca una dintre ele nu functioneaza este o aberatie totala...cum nu functioneaza?????/!!!!!!!!!!...exemplifica:)))...la telefon nu ti-am raspuns deoarece "nu am fost pe faza",mai sunat 1 singura data...iar faptul ca nu cunosteam nr(nu-l aveam memorat) m-a facut sa nu te sun inapoi.......... prin acest post rog un moderator sa imi stearga contul de pe acest site!!!
N-am de gand sa mai "comercialez"(vand/cumpar) scule de pescuit secondhand pe internet!

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

ar fi bine sa iti baneze si IP-ul!! sa nu mai comercializezi deloc, nu doar sa iti schimbi userul!!
auzi... cica te-am sunat decat odata dar nu aveai nr meu in agenda si de aia nu ai raspuns... pai cum ai stiut ca te-am sunat eu?? daca nu aveai nr meu?
nu esti om serios, e clar! nu avem nevoie de oameni ca tine aici
Critic echilibrat

Trif Florin

Mesaj de Trif Florin »

osc1or scrie:ar fi bine sa iti baneze si IP-ul!! sa nu mai comercializezi deloc, nu doar sa iti schimbi userul!!
auzi... cica te-am sunat decat odata dar nu aveai nr meu in agenda si de aia nu ai raspuns... pai cum ai stiut ca te-am sunat eu?? daca nu aveai nr meu?
nu esti om serios, e clar! nu avem nevoie de oameni ca tine aici
Trif Florin scrie:
osc1or scrie:
interesanta opinie...ai vazut pozele cu starea optica a mulinetelor(care si acum sunt in anunt)!!!...iar faptul ca una dintre ele nu functioneaza este o aberatie totala...cum nu functioneaza?????/!!!!!!!!!!...exemplifica:)))...la telefon nu ti-am raspuns deoarece "nu am fost pe faza",mai sunat 1 singura data...iar faptul ca nu cunosteam nr(nu-l aveam memorat) m-a facut sa nu te sun inapoi.......... prin acest post rog un moderator sa imi stearga contul de pe acest site!!!
N-am de gand sa mai "comercialez"(vand/cumpar) scule de pescuit secondhand pe internet!

M-ai sunat 1 singura data...ptr ca este singurul apel din telefon cu un nr care nu il am memorat ..Te-ai prins cum miam dat cu seama ?....apelul este in data 12/01 in jurul orei 15:34 :P..de la un nr de vodafone care se termina cu *856
rog moderatori/administratorul sa imi stearga contul si ip-ul sa il ia in considerare!!! este ultimul meu post pe acest forum!

dany_petrut

Mesaj de dany_petrut »

recomand userul carpiodiem,un om serios .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Feedback Vanzari & Cumparari”