LEGALITATEA PESCUITULUI SPORTIV DIN ROMÂNIA

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
nit_matias
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: LEGALITATEA PESCUITULUI SPORTIV DIN ROMÂNIA

Mesaj de nit_matias »

Stefan Popescu scrie:
nit_matias scrie:
Stefan Popescu scrie:S-a făcut liniște? :lol: :lol: :lol: :lol:
Si daca cluburile nu au vrut ce o sa faceti o sa conduceti o federatie cu 0 pescari?
Este treaba lor. Federația este constituită din cluburi, nu din stafii. Să nu crezi că pescuitul sportiv se reduce la cei de pe acest forum. Majoritatea covârșitoare nu se amestecă în așa ceva. Îți iterez și ție faptul că federația este persoană juridică de drept privat și nimeni nu poate fi obligat să se afilieze împotriva voinței lui. Cert este că este singura abilitată de lege să organizeze competițiile sportive oficiale ale României.
Haideti ca va iau asa:

FEDERÁŢI//E ~i f. 1) Stat constând din unirea mai multor state autonome într-o organizaţie statală unică; uniune. 2) Uniune a unor societăţi sau organizaţii care urmăresc interese comune. ~a internaţională de fotbal. [Art. federaţia; G.-D. federaţiei; Sil. -ţi-e] /<fr. fédération, lat. federatio,

Deci cu alte cuvinte e nevoie de mai multe cluburi care sa se uneasca si sa formeze o federatie, nu faceti dumneavoastra federatie. Care cluburi va sustin idea dumneavoastra? Cate cluburi sunt gata sa se afilieze la federatia dumneavoastra de pescuit?

Ideea e ca daca nu aveti sustinere din partea cluburilor, care sa nu mai mearga la AGVPS si sa zica "Nu dmne noi mergem la Popescu la Federatie ca el stie ce face acolo" tot degeaba sau exista si posibilitatea ca acele cluburi sa vina si dumneavoastra sa nu puteti sa trimiteti o echipa la mondiale pentru ca tot AGVPS este reprezentantul FIPS in Romania.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Nu-ti mai bate capul Nea Matei ca-i sarit de pe axa. El spera ca si AGVPS-ul ca o sa-i cotizeze pescarii lui ca a infiintat el o federatie si nu mai poate exista alta. Mai spera ca o sa faca "treaba" inventand niste cluburi si afiliindu-le la "debara", da` n-are CIS-u`, tot ca sa mai distruga niste rauri ca sa scoata balastru. Problema e ca mareste redeventele Ponta si cine stie, poata o sa-si depuna Ponta, ponta si pe afacerile lui :mrgreen: .
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Fane marota aia a ta e sortita pieirii inca din fasa. Tot nu vrei sa pricepi!
Urban culture.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

ionut,
Nu te băga la ce nu te pricepi, că încurci lumea. Ligile se fac numai în sporturile profesiniste, la solicitarea federatiilor sportive, așa că oricum, toate trec prin federație.
Ce vorbesti, Franz, hai sa ne facem fiecare cate o "federatie" si sa hotaram ca nimeni nu mai are voie sa practice (sau sa se asocieze intr-o alta organizatie in vederea practicarii) sportul respectiv fara acordul nostru. Si-i mai si acuzi pe altii ca nu se pricep!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

nit_matias,
federația este constituită din cluburi, nu este proprietatea unei persoane. Nu face afirmații pe care nu poți să le susții. La federație nu este nimeni obligat să se afilieze. Dar nici nu poate participa la competiții oficiale dacă nu este afiliat. Ce nu se înțelege, este faptul că pescarii nu pot decide în federație, ci doar cluburile sportive. Iar pescuitul sportiv este mult mai complex, nu se reduce doar la competițiile de pescuit la crap. Pentru cultura ta generală, o altă federație pe ramura de sport pescuit sportiv nu se mai poate constitui, întrucât legea nu permite acest lucru. De ce crezi că, de exemplu, trompeta asta căruia îi place să se bage în seamă și care semnează cornel șerban, nu ia taurul de coarne și nu înființează el o federație. Sau oricare viteaz de pe acest forum. Gargara că dacă AGVPSR este afiliat la CIPS interzice dreptul cluburilor să constituie o federație sportivă este o intoxicare ordinară, lansată de unii interesați de improvizații, cum ar fi de exemplu gabi sandu, al cărui club Planet Crap nu este recunoscut ca structură sportivă. Și ca să nu crezi că am ceva de ascuns, le recomand doritorilor de federații să încerce. Au de făcut următorii pași:
1. Reținerea disponibilității denumirii de la RNONG;
2. Identificarea cluburilor fondatoare și desfășurarea Adunării Constitutive;
3. Obținerea avizului de conformitate pentru actul constitutiv și a statutului pentru dobândirea personalității juridice
4. Depunerea cererii de înființare la Tribunal;
5. Depunerea Cererii de înregistrare în Registrul sportiv.
Simplu și la obiect. Dar înainte de toate, puneți o întrebare; de ce băieții ăștia sunt așa de deștepți numai în fața tastaturii?
Hai serbane, bagă mare. Fă repede o federație sportivă de pescuit. Poate marota ta nu este sortită pieirii. :lol: :lol: :lol: :lol:

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

Eu am intrebat clar "CARE CLUBURI VA SUSTIN IDEEA DUMNEAVOASTRA?" asta ma intereseaza pana la urma, fie ca e vorba de cluburi de spinning fie ca sunt de crap. Numiti-le care sunt. Cred ca am fost destul de clar in postul meu anterior. Cu tot respectul nu ati raspuns la intrebare ci doar ati afirmat ceea ce am zis si eu, adica federatia este formata din cluburi si nu dintr-o singura persoana si acum repet intrebarea "CE CLUBURI REPREZENTATI DUMNEAVOASTRA?"

Nu trebuie sa imi faceti o polologhie, simplu si la subiect numiti cluburile.
Niteanu Matei

Stefan Popescu
pescar de competitie

nit_matias scrie:Eu am intrebat clar "CARE CLUBURI VA SUSTIN IDEEA DUMNEAVOASTRA?" asta ma intereseaza pana la urma, fie ca e vorba de cluburi de spinning fie ca sunt de crap. Numiti-le care sunt. Cred ca am fost destul de clar in postul meu anterior. Cu tot respectul nu ati raspuns la intrebare ci doar ati afirmat ceea ce am zis si eu, adica federatia este formata din cluburi si nu dintr-o singura persoana si acum repet intrebarea "CE CLUBURI REPREZENTATI DUMNEAVOASTRA?"

Nu trebuie sa imi faceti o polologhie, simplu si la subiect numiti cluburile.
Le găsiți aici:
AUTO: Linkurile sunt permise doar partenerilor Crapmania.ro/cluburi-sportive/ Ca și baza de date cu toate cluburile cu secții de pescuit sportiv din România. Părerea mea despre cluburile de crap și de spinning este una clară. Acestea sunt cluburi doar cu numele, atâta timp cât consideră că performanța sportivă se face pe banii pescarilor sportivi. Ideea de club a fost compromisă de aceste așa zise cluburi care după părerea mea sunt doar asocieri de prieteni cu pasiuni comune care s-au intitulat cluburi sportive pentru că dă bine. Să mă contrazică cineva. Dar cu argumente serioase.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Bamboo si Damila Maciuca . :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Stefan Popescu
pescar de competitie

gabi1 scrie:Bamboo si Damila Maciuca . :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

Ce concursuri ati organizat anul trecut?
Cat costa afilierea clubului la federatie?
Cat costa legitimatia ca pescar sportiv?
Ce beneficii ai de pe urma acestei legitimatii?
Niteanu Matei

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”